Mitrović nakon poraza od Palasa: "Mogao sam da postignem het-trik"

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 13.08.2018.
18:16
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Fulama doživeli su poraz na prvom susretu po povratku u Premijer ligu.

fulhamfc.com
fulhamfc.com

Povezane vesti

Ekipa Slaviše Jokanovića nije najbolje otpočela sezonu u Premijer ligi, najstariji londonski klub je poražen od gradskog rivala Kristal Palasa sa 0:2 na svom "Krejven Kotidžu".

Aleksandar Mitrović se našao u startnoj postavi "Kotidžera", imao je nekoliko zaista dobrih prilika, ali nije uspeo da savlada raspoležnog Vejna Henesija, koji je od strane "Orlova" proglašen za igrača utakmice.

Srpski napadač je govorio za sajt Fulama nakon pomenutog susreta, istakao je da je njegova ekipa igrala dobro, ali da je Palas iskusniji i da je Henesi bio fenomenalan.

"Imali smo dobar dan, igrali smo dobar fudbal, ali ovo je Premijer liga.

Napravili smo dve greške, kaznili su nas i dobili utakmicu.

Imali smo zaista dobre šanse, ali je njihov golman bio fantastičan, sve je odbranio. Mislim da smo imali dobar dan, ali oni imaju više iskustva u Premijer ligi, znali su šta žele i kaznili su nas.

Naravno da nismo srećni, ali i dalje mislim da smo bili dobri i da ćemo pokušati da naučimo što više iz ove utakmice i mislim da nećemo imati problema ove sezone ako nastavimo sa ovakvim igrama
", izjavio je Mitrović.

Aleksandar Mitrovic

Bivši napadač Partizana, Anderlehta i Njukasla je imao nekoliko izglednih prilika, sam je istakao da je mogao da postigne het-trik, ali mu je nedostajalo sreće, dok je i pomenuti golman velške reprezentacije bio fantastičan među stativama Kristal Palasa.

"Imao sam neke polušanse, jednu dobru prililiku, tako da bih postigao het-trik da sam imao malo sreće, ali bio bih srećan da samo postigao makar jedan gol.

Nisam ga postigao, a da budem iskren, poslednjih 20 minuta nisam imao ni puno snage, jer nisam prošao kompletne pripreme.

Ali u prvih 60-70 minuta, osećao sam se dobro, mislim da su me igrači dobro koristili u šesnaestercu, stvorili smo dosta prilika, ali nismo imali sreće da postignemo gol.

Ali, još jednom ponavljam, ako nastavimo da igramo ovako, biće ovo dobra sezona
", dodao je reprezentativac Srbije.



Na društvenim mrežama su pljuštale pohvale na račun igrača Fulama uprkos porazu, a Mitrović je potvrdio da i nakon lošeg rezultata na startu sezone u svlačionici vlada optimizam.

"Atmosfera nije najbolja nakon poraza, ali videli smo da možemo da se nosimo sa timovima iz Premijer lige. Mislim da smo bili bolji tim tokom većeg dela utakmice.

Ako budemo igrali ovako, moći ćemo da se nosimo sa svakim klubom u Premijer ligi. Znamo da će biti teško, bilo je teško i protiv Palasa, takva će biti svaka utakmica, ali mi smo spremni.

Pokazali smo da možemo da se nosimo sa klubovima iz Premijer lige, možemo da igramo protiv njih i imamo kvalitet da se takmičimo sa njima.

Ima tu još igrača koji tek treba da se adaptiraju i mislim da ćemo biti sve bolji kako sezona bude odmicala
", rekao je Aleksandar Mitrović.

On je još dodao i da je atmosfera na "Krejven Kotidžu" bila sjajna, tokom prve utakmice Fulama u Premijer ligi nakon četvorogodišnjeg posta.

"Bilo je lepo, dobra atmosfera kao i uvek. Stadion je bio pun, bili su uz nas i kada smo gubili sa 2:0, ostali su tu do poslednjeg minuta i mi to stvarno cenimo.

Samo želim da dodam da moramo da ostanemo složni, da budemo jedan klub, jedan tim svi zajedno. Kao i minule sezone, moramo da stanemo jedni uz druge i da prođemo ovu sezonu svi zajedno.

Naravno, biće lepih, ali i ružnih trenutaka, ali to je fudbal. Mi smo Fulam i moramo da ostanemo zajedno do kraja
", zaključio je Mitrović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Manasijevic
Monday, 13.08.2018
20:58

Cuj, mogao...a sto nisi...po tome se odvajaju igracine od igracica...

avatar
Dragan Jelena
Monday, 13.08.2018
19:53

Sta si ti sve mogao a nisi.....