Mitrov prvenac naljutio "Pevce", Bornmut preokrenuo "Čekićare"!

Autor: Ivan Cvetković
subota 18.08.2018.
17:57
Izvor: Sportske.net

Hari Kejn srušio neslavan rekord.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Danas su odigrane još četiri utakmice drugog kola Premijer lige Engleske, a u centru pažnje srpski javnosti bio je onaj u Londonu.

Totenhem je ugostio Fulam i slavio sa 3:1. Poveli su domaćini preko Lukasa Moura dva minuta pre odlaska na odmor, ali je odgovor u vidu Aleksandra Mitrovića usledio već u 52. minutu. Ipak, to kao da je trgnulo ekipu Maurisija Poketina koja je sa dva brza gola rešila pitanje pobednika na ovom meču. Novu prednost "Pevcima" doneo je Kijeran Tripije u 74. minutu iz lepo izvedenog slobodnog udarca, da bi tri minuta kasnije Hari Kejn razbio svoj "avgustovski maler" i zapečatio sudbinu Slaviše Jokanovića na ovom meču.
Lester je na svom terenu uspeo da savlada novajliju u ligi Vulverhempton sa 2:0, a oba pogotka videli smo u prvom poluvremenu. Prvo je Met Doerti u 29. minutu zatresao sopstvenu mrežu, da bi trijumf "Lisica" overio Džejms Medison u poslednjem minutu prvog dela igre. "Vukovima" nije pomogao ni crveni karton Džejmija Vardija u 66. minutu.

U Liverpulu Everton je porazio Sautempton sa 2:1. Golove za "Karamele" postigli su Teo Volkot u 15. i Ričarlison u 31. minutu, a utešni pogodak gostiju delo je Denija Ingsa u 54. minutu.

Bornmut je u Londonu iznenadio Vest Hem i nakon preokreta stigao do trijumfa od 2:1. Marko Arnautović je doneo veliku radost domaćih u 33. minutu sa penala, a onda je sve krenulo po zlu za "Čekićare". Prvo je Kalum Vilson izjednačio u 60. minutu, da bi Stiv Kok šest minuta kasnije obezbedio tri boda za "Višnjice".

Večeras od 18.30 nas očekuje pravi londonski derbi između Čelsija i Arsenala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rise up
Saturday, 18.08.2018
20:07

Mitrovic dobar, bice tu jos prostora za njegove golove kada budu igrali protiv nekih izjednacenih ekipa.

avatar
Capitano
Saturday, 18.08.2018
19:33

Fulam ima bas losu odbranu. Nisu uigrani, a tek ovaj golman Fabri koliko je los... Mozda i najveci kikser medju golmanima kojeg sam ikada video od kada pratim fudbal, a pratim ga poprilicno dugo. I u prvom mecu je kiksirao (direktan krivac za gol), a u ovom imao tri ogromna kiksa, i prava je sreca sto nije bilo ubedljivije samo zbog njega. Da izdrze nekako do polu-sezone, i na zimu da traze drugog golmana, inace ovaj ima da ih pokopa za sve pare.

avatar
Agent Provocateur
Saturday, 18.08.2018
18:38

Prosle nedelje sam pisao da cejmbers nije dovoljno dobar ni za fulam, da kerni manje davi loptu i da se promeni desni bek jer onaj momak nije uspeo da centrira nijednom. To je uradjeno i ojacana je veza sa pojacanjem i to je izgledalo bolje ali Totenhem i to u gostima nije mesto za nadigravanje niti se unapred upisuju bodovi. Ipak glavni utisak je da u odbrani nema dovoljno klase ni odlucnosti - sad da li zbog fizicke pripreme ili zasto ali umesto da se neke lopte ociste dolazi do situacija poput one za prvi gol i jos nekoliko u kojima nisu primili golove. Komentator insistira da imaju kvalitet da ostanu u ligi ali ako se ne otrezne borice se grcevito za to.

avatar
Chella_ynwa
Saturday, 18.08.2018
18:35

Bice Fulam opasan, strasnu sredinh imaju samo da se uigraju svi. Odbrana najneuigranija i najlosija.

avatar
Mitrogol32
Saturday, 18.08.2018
18:21

Steta, da je bilo malo vise srece, 3 pogotka bi imao na kontu sada :S

I na prvoj utakmici je imao nekoliko odlicnih prilika za go..

avatar
äxwell
Saturday, 18.08.2018
18:13

Uzivancija gledati ovaj Fulham jer se ne boje igrati fudbal..Veoma su sigurni u posjedu lopte ali na momente ostavljaju previse prostora u odbrani. Odbrana im je definitivno velika mana. Ali sto se tice igre, atraktivniji su za gledati od MU npr. Sjajno su poceli drugo poluvrjeme, mogli su i povesti..I onda udje Dembele i ovi preuzimaju sredinu i rijesavaju tekmu. Sa ovakvom igrom uz par korekcija definitivno mogu zavrsiti sezonu van opasne zone..A bilo bi i steta da ispadnu.

avatar
Blackmamba24
Saturday, 18.08.2018
18:07

Drljavi vest hem...

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Saturday, 18.08.2018
21:45

Raspadotine, zasluzili su Cempionship jos prosle sezone.

avatar
xman
Saturday, 18.08.2018
18:02

Mitar definitivno ima kvaliteta za PL, jedina mana, po mom misljenju, je to sto ne vrsi apsolutno nikakav pritisak na defanzivce, kad iznose loptu

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 18.08.2018
18:59

Umorio bi se brzo,ni ovako nije poznat kao igrac koji moze mnogo da trci. Plus sto stalno ulazi u duel igru a to trosi snagu.

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 18.08.2018
18:02

Steta,drzao se Fulam odlicno al primise dva komada na brzinu. Tripije najbolji desni bek u ligi,za jednu sezonu je postao bolji od Vokera. Fulam 2 poraza al ne treba to da ih brine mnogo,pokazali su da znaju da igraju i bice sve bolje kad se jos malo uigraju.