Mitar sumirao utiske: "Bilo je vredno stresa"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.04.2018.
13:34
Izvor: Sportske.net

Četiri kola pre kraja ligaškog dela Čempionšipa srpski internacionalac Aleksandar Mitrović govorio je o svemu što mu se za kratko vreme izdešavalo na "Krejven Kotidžu".

fulhamfc.com
fulhamfc.com

Povezane vesti

Srpski internacionalac Aleksandar Mitrović govorio je za "Skaj Sports" o periodu provedenom u Fulamu i svemu što mu se izdešavalo nakon poslednjeg dana zimskog prelaznog roka.

Mitrović je u "pet do dvanaest", nakon što mu je propao transfer u Anderleht, prosleđen na pozajmicu u Fulam u kojem je vrlo brzo uspeo da dođe do željene forme.

"Mnogo toga mi je tada prošlo kroz glavu...", priseća se Miitrović 31. januara tekuće godine i poslednjih sati zimskog prelaznog roka.

Da nije realizovao transfer u Fulam Mitrović bi bio u ozbiljnom problemu jer bi bio bez takmičarskih mečeva u mundijalskoj godini.

"Bilo je vredno stresa kroz koji sam prošao. Vredelo je sto posto", dodaje Mitar.

Ispostavilo se da je prelaskom u Fulam Mitrović povukao pravi potez. Na trinaest mečeva postigao je devet golova a klub grabi ka direktnom plasmanu u Premijer ligu.

"Nadam se da ću nastaviti u ovom ritmu i da će tim zadržati dobru formu. Ostalo je još nekoliko utakmica ali svaka od njih će biti finale. Moramo da ostanemo na ovom mentalnom nivou  da bismo nastavili u istom ritmu i izvršili pritisak na Kardif. Čekaju nas teške utakmice baš kao i njih i verujem da će do kraja biti interesantno", ističe Mitrović.

Neizbežna tema u razgovoru sa Mitrovićem vezana je za Slavišu Jokanovića i odnos koji dvojica Srba imaju u Fulamu.

"Bio je veliki igrač u Srbiji i sada ga smatraju jednim od najboljih trenera. Izgleda opasno ali je pravi džentlmen i jako dobar čovek. Razgovarali smo u nekoliko navrata i na kraju su nam se ukrstili putevi što me jako raduje. Uživam u radu sa njim i pod njegovom komandom. Nije odustao od mene baš kao što nije ni Fulam", zaključio je Mitrović.

Aleksandar Mitrović je konstatovao da će u narednom periodu ostati fousiran na obaveze koje ima u Fulamu, a da će nakon završetka sezone otići na kratak odmor kako bi spreman dočekao Svetsko prvenstvo.

Srpski reprezentativac dodao je da nakon isteka pozajmice razmotriti opcije jer želi da se oduži Fulamu zbog šanse koju mu je dao.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Thursday, 12.04.2018
16:16

Zavrsavajte odma sad, plejof je riskantan, prosle godine ih je izbacio mnogo slabiji tim.

avatar
M_85
Thursday, 12.04.2018
13:53

Bilo bi dobro za njega da ostane u Fulamu