Mitar: "Pustite nagrade, ovo je važnije"!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 08.04.2018.
14:54
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac čvrsto stoji na zemlji, uprkos sjajnim partijama i pohvalama koje pjušte sa svih strana.

Screenshot/Twitter/Sky Bet Championship
Screenshot/Twitter/Sky Bet Championship

Povezane vesti

Aleksandar Mitrović je napravio sjajan potez, kada je poslednjeg dana zimskog prelaznog roka napustio Njukasl i pojačao Fulam našeg Slaviše Jokanovića.

Na devet nastupa je postigao isto toliko golova, podsetimo i da je na dva nastupa za reprezentaciju Srbije upisao dva pogotka, jasno je da je Mitar u sjajnoj formi.

Kruna sjajne forme došla je u vidu nagrade za igrača meseca u engleskom Čempionšipu, a Mitrović je u intervjuu za FulamFCTV govorio o svom poslednjem golu, pobedonosnom u duelu sa Šefild Venzdeja.

"Veoma važna pobeda i velika tri poena. Prvo poluvreme je bilo jako teško, protiv veoma čvrstog protivnika. Branili su se jako dobro, bili su kompaktni. Bilo je zaista teško igrati protiv njih. Pronašli smo način da postignemo gol i dobijemo utakmicu i to je najvažnije. Sada moramo da se oporavimo i spremimo za narednu utakmicu koja nas čeka u utorak", izjavio je Mitrović.

Srpski fudbaler je umanjio važnost nagrade za igrača meseca koju je dobio, otkrio je da je srećan što igra standardno na "Krejven Kotidžu" i jasan je da su mu najvažnije pobede sa Fulamom.

"Individualne nagrade su uvek lepe, ali ja sam timksi igrač i još srećniji sam kada tim odigra dobro i kada dobijemo utakmicu. Od kad sam ja došao, tim je igrao jako dobro i zaista sam uživao na terenu. Postigao sam golove. Tim mi stvara šanse, imamo jako dobar odnos, zaista je sjajan osećaj kada odete na trening i vidite sve te ljude i igrače.

Znamo gde želimo da budemo na kraju sezone i daćemo sve od sebe da uzmemo jedno od prva dva mesta. Napravili smo male korake ka tom cilju, ali nismo još uvek tu, moramo da nastavimo da se borimo
", izjavio je Mitrović.

Fulam u utorak igra sa Redingom i Mitrović je svestan da ih moraju shvatiti ozbiljno, uprkos tome što se bore za opstanak ove sezone.

"Teško je protiv svakog tima u ovoj ligi, pa kao što sam i rekao, svaka utakmica do kraja sezone je kao finale za nas. Moramo da izađemo na teren sa tim mentalitetom i da pokušamo da pobedimo svaku utakmicu. Biće teško, ali to je fudbal, to je Čempionšip, zbog toga je ova liga tako interesantna, moramo da ostane gladni, da nastavimo da se borimo i videćemo kako će se sve završiti", zaključio je bivši napadač Partizana i Anderlehta, koji kao fudbaler Njukasla nastupa na pozajmici u Fulamu.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke