Mitar prestao da rešeta, Fulam ima najgoru odbranu u ligi, a šta posle svega Jokan kaže?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.10.2018.
16:41
Izvor: Sportske.net

Posle današnjeg teškog poraza Fulama pred svojim navijačima, razgovgor srpskog stručnjaka sa novinarima privukao je veliku pažnju.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti


Prvo poluvreme završeno je rezultatom 1:1, ali u drugom je ekipa Slaviše Jokanovića doživela pravi brodolom i preuzela ulogu ekipe sa najgorom odbranom u ligi.

Naime, Fulam je u osam odigranih utakmica Premijer lige primio čak 21 gol, skoro tri po utakmici, što je zaista previše. Posle Fulama, najviše golova primile su ekipe Hadersfilda i Fulama, po 17.

Uporedo sa velikim brojem primljenih golova, navijače Fulama brine i što najbolji strelac Aleksndar Mitrović drugu utakmicu zaredom nije postigao gol.

Posle svega, Slaviša Jokanović je akcenat stavio na slabu igru u defanzivi.

''Osećanja su mi pomešana, jer mislim da smo u prvih 45 minuta dobro igrali, stvarali šanse, a oni ih nisu imali previše.U drugom su postizali zaista lake golove. Pokazali smo brojne slabosti na ovom nivou, posebno u defanzivi i moramo da nađemo rešenje za taj problem.

Moramo da verujemo u sebe, da vredno radimo, kako bismo ponovo pokazali da možemo da igramo na premijerligaškom nivou. Ovo nije lako takmičenje, ali moramo da budemo jaki i spremni za naredne izazove'',
poručio je Jokanović.

A sledeći izazov je gostovanje poslednjeplasiranom Kardifu, što bi trebalo da bude prilika za Fulam da konačno prekine lošu seriju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 07.10.2018
17:31

Ne znam da li je vec neki trener u PL vec dobio otkaz ali Fulamov bi trener onda mogao onda biti prvi