Mitar ni na klupi, Barnli slavio

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 30.10.2017.
22:52
Izvor: Sportske.net

Barnli je prekinuo niz od tri utakmice bez poraza ekipe Njukasla.

Epa/Tim Keeton
Epa/Tim Keeton

Povezane vesti

Ekipa Barnlija je stigla do 4. pobede u Premijer ligi pošto je savladala tim Njukasla sa 1:0.

Očekivala se veoma tvrda utakmica, radi se o ekipama koje imaju veoma čvrste odbrane i koje ne pridaju veliki značaj napadačkim opcijama, što govore i rezultati ovih ekipa u prethodnim mečevima i činjenica da obe ekipe postižu samo gol po meču.

Barnli je imao jednu šansu u prvom delu igre i to preko Hendrika, a Njukasl je do prve ozbiljnije šanse stigao preko Ajozea Pereza, ali golova nije bilo sve do 74. minuta.

Barnli je bio u opasnom napadu, golman Eliot je dobro namučen, da bi nakon centaršuta Gudmundsona Hendrik imao lak zadatak, pogodio je praznu mrežu za 1:0, što je bio i konačan rezultat.

Mitrovića danas nije bilo ni na klupi u ekipi Njukasla, a Rafael Benitez se odlučio da pruži šansu drugim fudbalerima, posebno tu mislimo na njegovog sunarodnika Hoselua.

Nakon ove pobede, Barnli je pretekao Njukasl na tabeli, sada ima 16 bodova i nalazi se na 7. mestu, dok je Njukasl trenutno na 9. mestu sa 14 osvojenih bodova nakon 10 odigranih kola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Barbosa
Tuesday, 31.10.2017
00:19

Nije bio ni na klupi.

avatar
Bidza i Tridza
Monday, 30.10.2017
23:56

Ovaj Barnli igra naruzniji fudbal u Evropi,oni nemaju jednog coveka koji zna nesto sa loptom. Sve idu nesto na silu,nema tu jedne lepe akcije na celoj utakmici. Vadi ih i to sto im je trener sasvim solidan.