Mitar i Sergej strelci u prijateljskim mečevima

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 09.01.2015.
18:07
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalci Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić postigli su po gol u pobedama svojih ekipa na današnjim prijateljskim susretima.

rsca.be
rsca.be

Povezane vesti

Narednog vikenda nastavlja se belgijski šampionat a većina klubova dvonedeljnu pauzu koristi za odigravanje prijateljskih utakmica koje fudbalerima omogućavaju da održe formu.

Tako su danas belgijski šampion Anderleht i ekipa Genka odigrali prijateljske susrete sa holandskim Viteseom i belgijskim Mehelenom a srpski internacionalci bili su posebno inspirisani.

Aktuelni šampion Belgije Anderleht pregazio je Đurđevićev i Daudin Vitese i slavio rezultatom 5:0 (1:0) a trener Besnik Hasi u tim je uvrstio i Aleksandra Mitrovića.

Srpski internacionalac zaradio je drakonsku kaznu zbog udaranja protivničkog igrača pa neće imati pravo nastupa u narednih mesec dana zbog čega mu ove prijateljske utakmice sjajno koriste da održi formu.

Mitrović je danas postigao četvrti gol u trijumfu Anderlehta a njegov tim će narednu takmičarsku utakmicu odigrati protiv Lirsa 18. januara.

Pored Aleksandra Mitrovića danas je pogodio i fudbaler Genka Sergej Milinković-Savić. Njegov tim je savladao Mehelen rezultatom 2:1 (0:1) a upravo je Milinković-Savić golom u 68. minutu najavio preokret i trijumf Genka.

Genk će u okviru 21. kola Župiler lige u goste Lokerenu a u nastupajućem periodu moraće da odigra i zaostalu utakmicu 20. kola sa Ostendeom koja je odložena zbog vremenskih neprilika.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ruud gullit
Friday, 09.01.2015
19:28

Cenim da ce u sledece 3-4 godine Sergej Milinkovic Savic potpisati za Chelsea ili Junajted i biti najplaceniji Srpski igrac ikada. Da su pmetni sad da ga uzmu za sicu pa da ga sibnu na pozajmicu.