Mitar dupli tragičar Fulama!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 18.10.2020.
14:56
Izvor: Sportske.net

Crni dan za našeg reprezentativca!

Beta/Oli Scarff/Pool via AP
Beta/Oli Scarff/Pool via AP

Povezane vesti

Fudbaleri Šefild Junajteda i Fulama remizirali su rezultatom 1:1 (0:0) u meču koji je obeležio naš Aleksandar Mitrović.

Pamtiće Aleksandar Mitrović 18. oktobar 2020. godine, kao jedan od najbaksuznijih u karijeri, jer je prvo promašio penal pri rezultatu 0:0, a onda ga i sam zgrešio u finišu!

Fulam je danas gostovao Šefildu, još jednom timu koji je bio bez bodova u prva četiri kola, pa je praktično ovo derbi u borbi za opstanak.

Mitrović je nosio kapitensku traku, borio se kao i uvek, ali je na kraju bio tragičar.

U prvom poluvremenu nije bilo golova, tačnije, domaći su postigli jedan, ali je on opravdano poništen zbog ofsajda.

Drugo poluvreme bilo je mnogo uzbudljivije, u 57. minutu zbog igranja rukom u šesnaestercu, sudija opravdano pokazuje na belu tačku. Odgovornost je kao i uvek preuzeo Mitrović, ali je šutirao jako i neprecizno, lopta je krznula prečku i završila na tribini.

U 77. minutu, novajlija Ademola Lukman je na trenutak "spasao" Mitrovića, sjajnim solo prodorom, i potom bombom pod prečku za 0:1.

Ipak, u 84. minutu Mitrović je napravio grešku u želji da ispuca loptu, šutnuo je nogu svog rivala, akcija je nastavljena, ali je iz VAR sobe stigna signalizacija da sudija proveri taj momenat. Kada je video usporeni snimak, dileme nije bilo, Mitrović je šutnuo rivala i novi opravdani penal, koji je sigurno realizovao Bili Šarp.

Mitrović je do kraja ponovo bio u centru pažnje, u nadoknadi vremena se maestralno izborio i dva puta šutirao glavom, ali je bio zamalo neprecizan.

Na kraju, podela bodova, Šefild i Fulam su osvojili prve ove sezone i nema dileme da će i dalje biti glavni kandidati za ispadanje u Čempionšip.

Baner

Da li ste spremni za celodnevni spektakl?!

Posted by Sportske.net on Sunday, 18 October 2020

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke