Mitar dobio trenera, hoće li ostati?

Autor: Nikola Miloradović
petak 10.05.2019.
17:37
Izvor: Sportske.net

Fulam odabrao čoveka za povratak u Premijer ligu.

Beta/Nigel French/PA via AP
Beta/Nigel French/PA via AP

Povezane vesti

Ekipa Fulama je sa velikim ambicijama ušla u tekuću sezonu, prvu u Premijer ligi posle dužeg posta.

Slaviša Jokanović je napravio sjajan posao u Čempionšipu, "Kotidžeri" su igrali možda i najlepši fudbal u drugom po rangu takmičenju u Engleskoj, ali stvari su krenule po zlu u eliti.

Veliki broj pojačanja i nestrpljiva uprava doveli su do toga da Fulam loše otvori sezonu, a potom je i Slaviša Jokanović dobio otkaz.

Ispostavilo se da je to bila greška uprave, umesto Srbina je doveden Ranijeri, koji nije popravio situaciju u klubu, pokušao je da defanzivnim stilom osvaja bodove, ali nije upalilo.

Kada je postalo jasno da će se "Kotidžeri" vratiti u Čempionšip, Ranijeri je završio svoju epizodu u londonskom klubu, a kao privremeni trener posao je dobio Skot Parker.

Parker je popravio situaciju u klubu, uspeo je da motiviše ekipu iako su ispali u niži rang, pa su čak vezali i tri pobede protiv Evertona, Bornmuta i Kardifa, kojem su presudili u borbi za opstanak tim trijumfom.

Parker je opravdao očekivanja, te je zasluženo dobio novi ugovor i pokušaće da vrati ekipu u Premijer ligu u ekspresnom roku.

Bivši engleski reprezentativac je bio asistent i Jokanoviću i Ranijeriju, sada je prvi trener ekipe sa "Krejven Kotidža", u više navrata je izjavio da će pokušati da zadrži Aleksandra Mitrovića, jer je svestan koliko je srpski napadač bitan za ekipu.

Za bivšeg napadača Partizana su zainteresovani i pojedini klubovi iz Premijer lige, ali i iz Kine, videćemo kakvu će odluku doneti i koliko će ostanak Parkera na klupi uticati na njega..

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke