Mislili ste da je Sari naivan? Već ima klub za sledeću sezonu!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 21.02.2019.
11:14
Izvor: Sportske.net

Odšteta i prestižan posao, pa sigurno ga ne treba mnogo žaliti ako u narednih sedam dana dobije otkaz...

Adam Davy/PA via AP
Adam Davy/PA via AP

Povezane vesti

I sam Mauricio Sari zna da je gotovo, iako kaže da ne razmišlja o tome.

Jedini način da ostane je da pobeđuje u seriji, osvoji LE ili završi u top 4. Pobedom u Liga kupu kupio bi vreme samo do meča sa Totenhemom, ali izgleda da mu igrači više ne veruju.

"To je kao da sedimo u klupi i slušamo isto, dosadno je, ali to mi je posao", kaže iskreno Antonio Ridiger koji kaže da je teško prilagoditi se na Sarijev fudbal.

I dok klub razmišlja da ga zameni, uruči mu otkaz i platu za jednu sezonu od 5 miliona evra, ni bivši bankar nije naivan.

Naime, on se sastao sa Frankom Baldinijem koji je savetnik predsednika Palote i razgovarao o tome da preuzme Romu naredne sezone.



Po svemu sudeći, ako ostane bez LŠ, Di Frančesko će biti smenjen, a Palota će verovatno otpustiti i Monćija, žele da naprave novi početak, a sa Sarijem bi to bilo moguće. On bi se odmorio ako dobije otkaz u Čelsiju i vratio u Italiju na prestižnu klupu...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Barca4ever
Thursday, 21.02.2019
12:37

I sta kaze Ridiger,dosadno mu da slusa. Vise voli onaj engleski stil duge lopte i trcanje ko muva bez glave nego malo mozganja i taktickog postavljanja.