Miroljubivi remi u Veroni, Kaljari se vraća sa bodom, mogao je i sa tri

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 06.12.2020.
14:20
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv meč na severu Italije.

EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO
EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO

Povezane vesti

Fudbaleri Helas Verone odigrali su nerešeno 1:1 na domaćem terenu protiv Kaljarija u prvom meču nedeljnog programa 10. kola Serija A.

Iako su dolazile različite informacije o stanju Darka Lazovića nakon preležanog koronavirusa, srpski reprezentativac je našao u startnih 11 odigravši 54 minuta.

Domaći tim je počeo silovito i već u devetom minutu zatresao mrežu, ali je VAR poništio gol pošto se Samjuel Di Karmine našao u ofsajdu.

Vođstvo je usledilo ipak u 21. minutu kada je Matija Zakanji ispratio dobar pas Davidea Faraonija i domaći tim je stekao prednost.

Na poluvreme se otišlo sa prednošću Verone, ali su se već u uvodnim trenucima drugog poluvremena radovali gosti iz Kaljarija.

Izjednačenje im je doneo Razvan Marin u 48. minutu, kada je posle solo prodora neodbranjivo pogodio mrežu gola Marka Silvestrija.

Kaljari je imao u 60. minutu lepu priliku za preokret, ali je udarac Leonarda Pavoletija završio pored gola, da bi samo šest minuta kasnije isti fudbaler propustio novu priliku za preokret.


Ovaj put je njegov pokušaj glavom posle reakcije golmana završio na prečki.

Promašaju gostiju mogli su ubrzo da dođu na naplatu, ali ni igrači Verone nisu bili previše golgeterski raspoloženi u pojedinim trenucima.

Najbliži golu bili su u 80. minutu kada je Andrea Favili šutirao tik iznad prečke.
   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke