Mirković poručuje Juventusu da dovede Srbina: "Smena generacija je neminovna, a on je idealan za nju! "

Autor: Ivan Cvetković
utorak 25.12.2018.
19:56
Izvor: Sportske.net

Batica poželeo prigodne božićne poklone svom bivšem klubu.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Strateg Partizana i bivši igrač Juventusa Zoran Mirković se u intervjuu za Il Blanco osvrnuo na dosadašnju sezonu giganta iz Torina.

"Juventus igra vrlo dobro, gledao sam ga protiv Rome gde su odigrali sjajnu utakmicu. Veoma je izbalansiran tim, jaki su i u odbrani i u napadu. Uživao sam gledajući ih, iako neki kažu da ne igraju baš sjajno", započeo je popularni Bata svoj intervju, prenosi portal Mocart sport.

Osvrnuo se i na nestvarnu formu Marija Mandžukića, koji je ove sezone pretplaćen na rešavanje derbija.

"Alegri jednostavno ne može bez njega. Mario je borac koji se uvek žrtvuje na svom terenu za svoje saigrače. Odlično se kreće i vrlo nezahvalan za čuvanje, prosto ne znate kako će napasti".

Trener ‘Parnog valjka’ je upitan šta želi svom bivšem klubu za Božić.

"Odličan poklon bi bio naravno Liga šampiona, i za klub i za fanove. Zatim bi im poželeo Pogbu i Milenkovića. Ovaj drugi je jednostavno štoper budućnosti, dolazi vreme kada odbrana Juventusa mora da izvrši promenu generacija, a Bleki je pravi igrač sa odgovarajućim kvalitetima", savetovao je Mirković Italijane.

Dosta se priča o tome da li je ovo Alegrijeva zadnja sezona na klupi torinske dame, neki najavljuju grandiozan povratak Zinedina Zidana.

"Sa Zidanom sam igrao dve godine i imao sam prilike da se uverim u njegove kvalitete. Bilo bi fantastično da se vrati u Juventusa, da se vrati porodici. Alegri je fantastičan trener bez sumnje, ali ne zaboravimo da je Zizu sa Realom osvojio tri Lige šampiona zaredom. Sve najbolje mu želim", završava Bata Mirković svoj komentar na dešavanja u Juventusu.

Videćemo da li će čelnici Juventusa poslušati Batine savete, naročito u vezi reprezentativca Srbije.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Kersey
Tuesday, 25.12.2018
21:30

Neka Zizu uzme npr. Bordo u kom je igrao pa da vidimo znanje, a ne tim sveta oličen u realovih 11 + logistika Pereza (sudije i UEFA).

avatar
DeXy \'92
Tuesday, 25.12.2018
23:06

Sto nisu nista uradili ovi posle zidana a ekipa je ostala ista izuzev ronalda? gledaj kako igraju,ocajno...zidan doktor...

avatar
Paul Kersey
Wednesday, 26.12.2018
18:03

Pa Ronaldo je bio ključni igrač u odlučujućim utakmicama LŠ. A što su uzeli samo jednu titulu u poslednjih 7-8 godina?