Miriše na pobunu! Još jedan odmetnik protiv Murinja, ko je za, a ko protiv Portugalca?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 28.09.2018.
09:36
Izvor: Sportske.net

Lista se širi, oko Pogbe nekoliko igrača, izgleda da se svlačionica raspada. Ko su saveznici, a ko protivnici Murinja?

EPA-EFE/PETER KLAUNZER
EPA-EFE/PETER KLAUNZER

Povezane vesti

Izgleda da je spisak neprijatelja Žoze Murinja u svlačionici sve veći. Naime, posle Pogbe, došao je u sukob sa Markusom Rašfordom.

Sukob tačnije tinja od povratka mladog igrača sa Mundijala, Rašford je kažu, previše poleteo, a sa druge strane problem je što ne igra standardno, što mu Murinjo menja poziciju, nezadovoljan je statusom u ekipi.

Posle utakmice protiv Jang Bojsa kada je odrađivan trening i istezanje nakon meča, Rašford nije slušao upute trenera, pa je Murinjo reagovao. Mladom igraču je saopštio da nije bitan toliko koliko misli, da ne igra dobro i da je zbog toga zamenjen u Švajcarskoj.

To je pojačalo animozitet, Rašford je u međuvremenu izdržao kaznu od tri meča zbog isključenja protiv Barnlija i na raspolaganju je treneru za utakmicu protiv Vest Hema za vikend, ali čini se da neće početi.



Pogba i Marsijal su već u sukobu sa Murinjom, Baji je takođe nezadovoljan od kada je izgubio mesto u timu, a priča se da su uz Pogbu, novajlija Fred, ali i Šo koji nije zaboravio tretman koji ima kod Murinja. Na drugoj strani, Lukaku je neutrala, iako je prijatelj sa Francuzom, dok su stariji igrači, među njima i Matić na distanci, ali smatraju da Pogba ne bi smeo tako da se ponaša.



U svakom slučaju, već miriše na pobunu mlađih fudbalera, klub za sada stoji iza Murinja, ali ne želi da proda Pogbu, tačnije traže ogroman novac, preko 200 miliona evra, što ni Barselona, ni Juventus neće ni u snu platiti.

Pogba je inače ponovo u vestima, slučaj "minđuša" i sukob sa Murinjom na treningu puni naslovne strane...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CFC-Macedonia
Friday, 28.09.2018
15:55

Hahahahahha dinastija propada a ti mi se dopada

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Friday, 28.09.2018
15:21

Nadam se da ce na zimu otici. Ako bi neko mogao da ukroti te " zvezde " to je istinska zvezda Zidan. Junajted treba svim silama da ga privoli ako vec Zizu nije zaista projektovan za Juve sledece godine. Klub jeste u rasulu no do skoro je bio I Liverpul, dosao Klop, totalan preporod.

avatar
GoranB
Friday, 28.09.2018
13:14

Murinjo otkaz..Zidan da krene polako pa da vidi gde je i sta je za sledecu godinu..u medjuvremenu ako Zidan odbije Skols i Kerik da preuzmu uz pomoc Fergusona..Kerik je vec tu a Skols bi morao kao najveci kriticar Murinja da ima moralnu obavezu da postavi svoja ledja..(naravno ako klub vidi to kao potencijalno resenje).
Izgubili smo sistem zato i ne znamo gde bijemo..
Volim Utd sli ove sapunice vise smaraju..
Jos i to,Pogba,Rasford,Marsijal i ko je jos u toj grupi pod hitno da budu kaznjeni od strane kluba!
Igrate za Mancester Junajted ne za Murinja..placa vas klub,i to debelo a ne Murinjo..cist bezobrazluk..

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Friday, 28.09.2018
21:43

Murinjo je umislio da je Junajted, zato apsolutna podrška ovim momcima ako je to jedini način da se otera ovaj klovn..

avatar
GoranB
Saturday, 29.09.2018
12:17

Igrao si fudbal?
Zakazes termin kod predsednika i izneses svoje misljenje..jos ako je grupa igraca u pitanju utoliko bolje..
Sta ti znaci da ukopavas klub..
Stvoris losu atmosferu
Ne izboris ligu sampiona..
Klub ne sme da trpi..

avatar
Antihepi
Friday, 28.09.2018
11:32

Мурињо свакако треба да иде,његова тактика неће донети ништа значајно клубу. Са друге стране,ако Погба остане а Мурињо оде,Јунајтед ће дозволити да играч буквално отера тренера. Срозао нас је Жозе само тако. Мислим да је цена од 120 милиона сасвим довољна за Погбу. Моја жеља је само Зидан!

avatar
JazavacPredSudom
Friday, 28.09.2018
10:01

SAF je to lagano rešavao, papire dobiješ i ćao, zdravo. Zna se ko je gazda. Tako i treba. Sa druge strane, nemoguće je da ti se to desi u svakom klubu gde si bio. Nije ni Murinjo bez zasluga. Tretiranje igrača mu definitivno nije jača strana...

avatar
MaNcHesTeR_ed
Friday, 28.09.2018
14:53

Da, imao je najboljeg veznog na svetu, pa mu je bas bilo tesko da se odrekne mladog igraca, a u ovoj ekipi Pogba je sa levom nogom bolji od svih veznih...

avatar
Misosesic
Friday, 28.09.2018
10:00

Junajted je pogubio konce.Klub ovo mora brzo da presece.Mislim da im je mnogo bolja opcija da otpuste Murinja i dovedu Zidana on je jedini autoritet koji bi mogao da kontrolise svlacionicu,dosta ovih problema je nastalo zbog Murinja samog i njegovog defanzivnog fudbala.Ugušio je Sanceza,Marsijala,Rasforda.Zidan bi doneo napadački fudbal sa većom rotacijom igrača i boljom kontrolom zvezda u timu.U slučaju da ne mogu da dovedu Zidana bolje im je da u Januaru prodaju Pogbu i Marsijala jer ukoliko Murinjo ne povrati kontrolu nad svlačionicom rezultata sigurno neće biti.Znaci najbolje rješenje Mou out Zizu in.

avatar
Stretford END 1878
Friday, 28.09.2018
13:54

To jeste najbolje resenje, ali Zidanu verujem da ne odgovara ovaj trenutni haos u klubu i zato mislim da smo mi daleko od njega.

avatar
Misosesic
Friday, 28.09.2018
16:56

Problem je sto niko vise nije siguran u Murinja i da ce donjeti rezultate.Murinjo je nakon Intera u Realu otjerao Kasiljasa jednu od najvećih legendi kluba ikada jer su svi vjerovali u njega i njegove ideje i rešenja,ali sada niko ne vjeruje u njega i uprava se boji prodati Pogbu,Marsijala ili Rasforda a nakon toga Murinjo da ne napravi nista,onda ostaju bez igrača i bez trenera.Sve se svodi na:da li rezultata nema zbog Murinja i njegovog pogrešnog stila i kupovina ili zbog pobune Pogbe i još par igrača.A sa Zidanom nije problem haos problem je Vudvord koji je u ManUTD-u kao Perez u Realu a mislim da to Zidan neće ponovo,Zidan čeka Juventus ili PSG gdje bi se njega sve pitalo.

avatar
mrancic
Friday, 28.09.2018
09:52

Murinjo mora da ide ali novi trener mora da razmisli i o Pogbi,Marsijalu i Rašfordu.Ne možeš klub koji te plaća da ostaviš na cedilu jer se ne slažeš sa trenerom.Prvi ima kvalitet ali je neodgovoran a druga dva lelemuda ne mogu da se sastave sa loptom dve godine.Što se tiče Šoua i Freda,prvi je lako zamenljiv a drugi se nije dokazao i sporo se privikava.Daj bože da grešim ali ako klub ne reaguje odmah Junajted čeka sudbina Milana u sportskom smislu.Junajted se hrani na prošlosti koju je obeležio Ferguson.A vreme ide napred.Dolaze novi treneri,taktike,pravila.