Mirisalo na poraz, ali je Bejl spasio Real!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 01.09.2019.
22:51
Izvor: Sportske.net

Geret Bejl junak Reala, spasio ih novog poraza.

Beta/AP Photo/Alberto Saiz
Beta/AP Photo/Alberto Saiz

Povezane vesti

Real Madrid je danas imao velikih problema od samog starta na utakmici protiv Viljareala.

Gosti nisu imali čak ni posed lopte u prvom poluvremenu, krenuli su sa dva napadača (Luka Jović i Karim Benzema), što im nije donelo povoljan rezultat.

Umesto toga, odmah su primili gol i to već u 12. minutu, Moreno je uspeo da zatrese mrežu golmana Kurtoe nakon kontre i nakon odbijene lopte od strane belgijskog golmana.

U nastavku jedna šansa za Luku Jovića koji se dobro izborio za poziciju, mogao možda da uposli i Benzemu, ali se odlučio da šutira i to pored gola.

Pred sam kraj prvog dela igre Benzema je opalio sa ivice kaznenog prostora i pogodio stativu.

U smiraj prvog dela igre, gol u mreži "podmornice", akcija je bila fenomenalna. Karvahal je dobio loptu od Luke Jovića koji je zapanjio svet svojim dodavanjem, potom je desni bek Madriđana uposlio Bejla koji je bio sam i nije mu bilo teško da pogodi - 1:1.

Ipak, u nastavku iznenađenje, ponovo. Real Madrid je primio još jedan gol, Gomez je uspeo da ga postigne u 74. minutu, baš kad mu vreme nije bilo po "kraljeve".

Mirisalo je na prvi poraz Real Madrida, ali je onda ponovo na scenu stupio Geret Bejl i sve oduševio svojim novim golom. On je dobio loptu od Modrića, izborio se za udarac i pogodio je po zemlji za 2:2.

Neverovatna situacija na samom kraju, Geret Bejl je morao napolje zbog crvenog kartona, tačnije, zbog dva žuta.

Prvi je dobio u 3. minutu nadoknade, drugi dva minuta kasnije.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

35 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Steffmajster
Monday, 02.09.2019
10:09

zar nije Zidan par puta izjavljivao kako za Bejla nema mesta, da potrazi novi klub ...

avatar
Don Carlo
Monday, 02.09.2019
08:34

Katastrofa i ide ka lošinem

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 02.09.2019
06:12

Ovaj Bejl je doneo titula LS, spaseo ih bezbroj puta i opet ga ovaj Zidan hteo prodat a najbolji im je igrac (Iskljucujem Azara jer jos covek nije ni igro).

avatar
miki veliki
Sunday, 01.09.2019
23:45

Nedorecena igra, bez velikih ideja, igra se po kalupu, vide se tragovi pripremnih utakmica kada je Real bio veoma ranjiv. Kod prvog primljenog gola kako je Ramos kiksnuo tako ne bi kiksnuo ni stoper FK"Jabuckog rita". Iako sam bio presrecan kada je Zizu dosao, sada sam ravnodusan. Bilo je toliko vremena da se ekipa resetuje i podigne ali sada kada gledam Real apsolutno ne vidim razliku izmedju Reala od prosle godine i ovogodisnjeg Reala. Atletiko Madrid je surovo dobro krenuo, videcemo, ali za Real se ne pise dobro.

avatar
Solskjerove bebe
Monday, 02.09.2019
01:20

Mislim da vam Murinjo dolazi,ko zna mozda i Ancelotija vrate

avatar
Paul Kersey
Sunday, 01.09.2019
23:08

A kakav je trenerčina ovaj alžirac.😂
Bejl ga je opet ponizio do temelja.

avatar
Breaking Bad
Sunday, 01.09.2019
23:06

Možda ovo bude Atletikova sezona, masne pare su uzeli za Grizmana, Lukasa i Rodrija i doveli dobre igrače, ćute i rade, nema tu nikakve bespotrebne pompe i najavljivanja borbe za titulu. Real kao po običaju, njihova igra je toliko spora, bezidejna, anemična, igrači pasivni, jaki na riječima, na terenu je to sasvim druga priča. Očigledno je da ovakva odbrana ne funkcioniše, mogao bi čak i Ramos malo na klupu, da se malo trgne, Kurtoa nije kriv za golove, ali opet sam mišljenja da se bolji golman prodaje, vezni red isto spor, dosta griješe u pasovima, napad bi trebao biti dobar kad se vrati Azar. Azar-Benzema-Bejl djeluje kao dobar trio, alternative Vinisijus (u velikom padu forme), Jović (odličan potez kod prvog gola, ali loše se kreće po terenu) i Vaskez (nažalost), sve u svemu, mislim da neće ova sezona biti nešto bolja od prethodne, nadam se da griješim.

avatar
Hala RM
Monday, 02.09.2019
02:18

Možda, mada je još rano pričati o tome sa obzirom da Atletiko ume da veže seriju poraza i remija negde u periodu kada izgledaju najjači. Složiću se da Realova igra nije sjajna, pogotovo je odbrana katastrofalna.

Međutim ako ovakvu igru Reala uporedim sa Barsinom onda mi to i ne izgleda baš tako loše, čak ni sporo, anemično pa ni bezidejno. Recimo u večerašnjoj utakmici, koju smo možda zaslužili da izgubimo, osim odbrane mi ništa drugo nije izgledalo katastrofalno loše. Bilo je tu i bržih akcija, polukontri, čak su centaršutevi dosta dobro funkcionisali. Ako se Azar uklopi popraviće se i igra i rezultati, a i ovako mi to izgleda manje loše od Barsine igre. Kada se njima Messi vrati popraviće se rezultati ali ne i igra, s' tim što ni od njega ne očekujem ove sezone da ih baš onako čupa kao prošle, ne samo što je godinu dana stariji već i što ne vidim da može motive da crpi do u nedogled ni iz čega. Bilo kako bilo ove sezone dajem prednost Realu u odnosu na Barsu, a što se Atletika tiče... videćemo.

avatar
Hala RM
Tuesday, 03.09.2019
01:17

Tačno je da protivnik čim 'nanjuši krv' (postigne gol) napada svim silama narednih nekoliko minuta, a razlog je katastrofalna odbrana. Mislim da u tom segmentu Real ne može gore i će se to popraviti 'samo od sebe'. Što se gubitka na čvrstini tiče razlog je nedovoljan trud i zalaganje (to je još uočljivije kod Barse), ali sama igra u fazi napada protiv Viljareala i nije bila toliko loša koliko neefikasnost. Prerano je za bilo kakve zaključke, ali na osnovu dosadašnjeg liči mi da Real može dosta toga da popravi u igri, a da Barsa ne može (bar ne sa Valverdeom) i zato Real ove sezone vidim ispred Barse, a da li i ispred Atletika zaviće umnogome od Atletikovih kikseva kojima su prilično skloni. Od Azara očekujem dosta, naročito u drugom delu sezone. Naravno biće to i u Barsi drugačije kada im se Messi vrati, ali nije realno da ponovi prošlu sezonu, čak i da ovu nije počeo sa povredom. Suarez je svoje završio, Dembele im je potpuno beskoristan, a Grizman... odigraće on nekoliko odličnih partija, a ostatak će biti kao i ovo protiv Bilbaa i Osasune.

avatar
Breaking Bad
Monday, 02.09.2019
17:42

Zna Atletiko zeznuti, ali već sad imaju pristojnu prednost u odnosu na Barsu i Real, nisam ih gledao, ali izgleda da su uboli premiju sa Feliksom i nemaju neki pritisak, što je najvažnije, i oni su napravili promjene u svim linijama tima, tako da i eventualni neuspjeh neće biti neki bauk. Što se Barse tiče, isto prilično loše igraju, Buskets je lošiji nego prethodnih sezona, a po meni je on uz Mesija i Ter Štegena ključni igrač Barse, igrač koji svoj posao obavlja u tišini, ali besprijekorno. Dobro kažeš za Mesija, vadiće on njih opet, ali opet je pitanja do kada, nije jednostavno realno da jedan igrač gura cijeli tim tokom čitave sezone. U posljednje dvije sezone Real dosta ima loš pristup utakmici, kao da nisu ni svjesni da su na terenu i koji im je posao, onda to protivnik iskoristi i tim je u nokdaunu, primjetio si sigurno kako protivnik odmah ima još par šansi nakon datog gola, izgubili su nekako na čvrstini. Trebalo je ipak uzeti još barem jedno pojačanje u veznom redu ako su već pustili Sebaljosa i Ljorentea, to je baš očigledno, ali eto vidjećemo šta su zamislili Zidan i Perez, valjda su oni upućeniji od nas ko je potreban timu, a ko ne. 😀

avatar
Sunday, 01.09.2019
23:03

Bez namere da ikoga vređam ili ponižavam, ali želim da kažem jednu stvar. Zadnje dve sezone, Barselona igra katastrofalno. Maltene najgora Barselona možda u poslednjih 15 godina. I takva Barselona je ispred Reala (U ovom slučaju diše Realu za vrat 1 bod). I po meni, ovi iz Real Madrid, ponajviše Perez i Zidan, treba da se pogledaju u oči i vide, kako je Real nisko pao, kada je ovakva Barselona ispred njih. Toliko od mene.

avatar
Kive
Sunday, 01.09.2019
23:07

Koja najgora hahahahah sta pricas ti.?Samo trener fali Barsi da to sredi i bice top.

avatar
Dimebag Darrell
Monday, 02.09.2019
08:04

Dzaba igrači ako ne mogu ništa da urade, realno igraju loše zadnjih par sezona u odnosu na to kako su igrali, samo ih Mesi izvlači. A poenta je da to Real ne može da iskoristi jer su još gori.

avatar
Monday, 02.09.2019
01:24

To je tačno. Samo trener. Ali igra im je katastrofalna. Na to sam i mislio. Ne u igračkom kadru. Već po igri.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 01.09.2019
23:02

Opet 2-2 protiv viljareala,ovo je druga ili treca uzastopna utakmica na njihovom stadionu koja zavrsava ovim rezultatom...Ferland Mendi je pokazao da ce biti odlicno pojacanje,veceras je bio jedan od najboljih na terenu,pokrivao je odbranu ali i aktivno ucestvovao u napadu...Jovic dobar,vise je pokazao od Benzeme i trebao je da odigra svih 90 minuta,igra direktno i veoma brzo razmislja i nadam se da kad se potpuno uklopi u ligu i ekipu da ce golovi doci...toni kros mlitav,stoperi losi i vreme je da militao dobije sansu...bejl dao sjajan gol,veoma lukav udarac ali eto njegove gluposti na kraju

avatar
Tata Messi
Sunday, 01.09.2019
22:59

Ono kad trolas Barselonu sto je remizirala sa Osasunom,a onda te karma udari i remiziras sa Viljarealom :D

avatar
fadsasdfads
Monday, 02.09.2019
17:04

Uporedjujes Viljareal sa Osasunom? :D

avatar
Tata Messi
Monday, 02.09.2019
23:22

Da izvini glupist ne uporedjivati posto je Osasuna 6 a Viljareal medju zadnjim :D

avatar
Raul Gonzales Blanco
Sunday, 01.09.2019
22:58

Bice mucno gedati Real i ove sezone :((,pola tima prezasiceno,ovu godinu Atletiko ako bude ozbiljan lagano osvaja titulu

avatar
Solskjerove bebe
Monday, 02.09.2019
01:22

Kakav Atletico to je luzerska ekipa

avatar
Badr Hari
Sunday, 01.09.2019
22:58

Nije Bejl već Manzano. U ova za Real teška VAR vremena moraju biti zadovoljni i time što im je Manzano dopustio da postignu neregularan gol nakon čistog faula Modrića (to srećom nije pod VAR ingerencijom :D).

avatar
Paul Kersey
Sunday, 01.09.2019
23:10

A tek što je Zidan "stručnjak"😂

avatar
Paul Kersey
Tuesday, 03.09.2019
13:22

Debeli uopšt nije znao gde će lopta otići koju je slučajno udario petom koprcajući se u buketu igrača.

avatar
Badr Hari
Monday, 02.09.2019
00:50

Haha, samo još da Perez ima malo više 'sluha' za Alžirčevu 'stručnost' pa da je najurio Bejla i kupio mu Pogbu za 200m, sada bi Pogba het-trick-om srušio Viljareal. :D Ovako je debeli Jović morao da bude MOTM jer se u agoniji petom oslobodio lopte koja mu je celu utakmicu pravila veeeliki problem (zato što je okrugla, nemirna i što odskače), a u inat defanzicima Viljareala koji nisu hteli da čekaju ni par desetina sekundi, a kamoli munut koliko Joviću treba da se namesti za šut. :D

avatar
Stevan Mikša
Sunday, 01.09.2019
22:57

Momentalno bih ponudio Murinju da preuzme ekipu ako hoce. Zidanu svaka cast, ali ovo vec deluje da je previse drugarski odnos izgradio sa igracima. Odbrana je katastrofa. Nije mi jasno sta se sa Varanom desilo. Zasto Modric na klupi? Mogli su Barsi lepo da odmaknu za ova prva 3 kola, a oni... Ima i povredjenih igraca, ali igra je katastrofa. Kao Junajted u PL... Uopste ne uspevaju da dominiraju nad slabijim ekipama. Ne primecuje se razlika u kvalitetu.

avatar
GoHardV3
Sunday, 01.09.2019
22:55

Spasio je Hil Manzano velika legenda Barselone, cist penal nad Vinsijusom i Vaskezom se ne vidi dok juce onaj penal 20 puta pregledali samo da im potvrde hoce li suditi ako sude cist penal protiv Barselone, moraju katalonci biti srecni i da ne razmisljaju na rascep. Atletiko mesarski pokraden danas ali oni su isterali svoju pravdu, nisam gledao Hetafe ali ne bi me cudilo da su i oni osakaceni sudjenjem cim mocni Katalonski div ispusti bodove, div koji u evropi nije jaci od Bruggea :D

avatar
Kive
Sunday, 01.09.2019
23:09

Moze li jedna objava proci a da nisi spomenuo Barsu koja veze nema sa tekmom.Pazi vi se jos zalite na sudije hahahaha.

avatar
Kive
Sunday, 01.09.2019
23:12

Sto ste krali krali ste VAR dosao. Zahvali ti Bogu pa VAR nije bio u Ls imali bi 2 manje.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 01.09.2019
22:54

Stvarno nema smisla da Real skoro uvek igra u ovom terminu a poznato je da tada kraljevska decica spavaju, jos im sutra i skolica pocinje. Pravda za kraljevsku decicu!!!

avatar
Wolverine
Sunday, 01.09.2019
22:54

Najbesmislenija dva žuta kartona ikad. Ne znam šta bi ovom sudiji.