Miranda samouveren pred duel sa Barselonom

Autor: Aleksa Blaćanin
utorak 23.10.2018.
22:13
Izvor: Sportske.net

Inter se nada da će ostvariti pozitivan rezultat, pogotovo što u timu Barselone neće biti Mesija.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

"Neroazuri" će u pozitivnom raspoloženju otputovati u Barselonu, kako bi odigrali treći meč u okviru grupne faze Lige šampiona.

Italijanski tim je u nadoknadi vremena slavio u derbiju protiv Milana. Miranda zna da je to vrlo bitan trenutak i da će to biti "vetar u leđa" njegovom timu.

Poznato je i da će katalonski tim nastupiti bez najboljeg igrača, Mesi je u meču protiv Sevilje doživeo povredu lakta, a "Neroazuri" su krajnje sportski reagovali i poželeli Argentincu brz oporavak.

"Barselona bez Mesija? Svi znamo da Barselona nije samo Mesi. Oni imaju previše vrhunskih igrača i mi moramo biti oprezni. Uprkos tome, mi smatramo da imamo dovoljno kvaliteta da pružimo pravi otpor i ostvarimo pozitivan rezultat."

"Suarez? On je fantastičan igrač. Biće ogromna pretnja po naš gol, ali mi smo spremni. Srećni smo što igramo protiv tako velikog tima i ne želimo da budemo posmatrači u toj utakmici", rekao je Miranda.

Inter i Barselona za sada imaju zabeležene po 2 pobede u grupnoj fazi i oba tima se nadaju prolasku u dalji tok takmičenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke