Mino Rajola traži klijentelu po Holandiji

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 03.05.2018.
10:49
Izvor: Sportske.net

Svetski poznati fudbalski agent došao je na novu ideju.

EPA/OLIVIER ANRIGO
EPA/OLIVIER ANRIGO

Povezane vesti

Mino Rajola ne sarađuje sa velikim brojem igrača, ali sarađuje sa nekima od najplaćenijih na svetu i zbog toga se njegovo ime često provlači po medijima.

Svake godine potpiše po nekog novog klijenta, obavezno se nudi onima koji se nalaze u centru pažnje pred određeni prelazni rok, a sada bi spisku svojih klijenata mogao da doda i par imena iz holandskog fudbala.

Jedno već i jeste, postao je novi zastupnik mladog asa Ajaksa Džastina Klajverta, koji se našao na radaru Barselone i Mančester junajteda.

Prema pisanju holandskih medija, on pomaže i mladom Matijasu De Lihtu, u nadi da će štoper Ajaksa potpisati sa njim, pre nego što pronađe novi angažman.

Nije tajna da 18-godišnji De Liht spada u red najtalentovanijih fudbalera u Evropi, veliko je interesovanje za njegove usluge, posebno jer je gotovo nemoguće pronaći tako mladog štopera sa takvim talentom i iskustvom, kako je De Liht već drugu sezonu u prvom timu Ajaksa, a debitovao je i za seniorsku selekciju Holandije.

De Liht

Barsa je veoma zainteresovana da ga preseli u svoje redove, pratili su ga u više navrata tokom ove sezone, ali nema sumnje da će tokom leta još nekoliko klubova pokušati da ga dovede.

De Lihta trenutno predstavljaju njegov otac i trener Beri Halšof, pa je tu svoju priliku video Rajola, koji bi svakako mogao da se postara da mladi fudbaler dobije najbolji mogući ugovor, ali i da on tom prilikom dobije odličan novac.

On za razliku od mnogih drugih agenata ne živi od procenta od plata svojih fudbalera, već jednostavno uzima veliki novac prilikom organizacije transfera.

U Ajaksu tako strahuju da bi mogli da ostanu bez obojice mladih fudbalera ovog leta, a kako je sve izvesnije da će ih napustiti i Hakim Zijeh, kao i Amin Junes, deluje da će "Kopljanici" morati da obavljaju još jedan remont u igračkom kadru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Phenomenal
Thursday, 03.05.2018
13:05

Realno da si talentovan mlad fudbaler i da znas sta zelis, gde zelis da igras, sta ce ti agent. Pare ce doci. Trazili bi te jaki klubovi, ionako bi taj klub za koji bi potpisao ponudio jaku svotu, ne bi ostao gladan... Bitno da imas prostora da igras i da znas sa kakvim trenerima zelis da radis... Sta ce ti ovi lesinari, da ti pune glavu...

avatar
RG VILI
Thursday, 03.05.2018
11:24

Ptica grabljivica,parazit,obicna hijena koja unistava fudbalske cari—Mino Rajola

avatar
Mino Rajola
Thursday, 03.05.2018
11:09
avatar
NikkiCFC
Thursday, 03.05.2018
11:58

Lesinar. Moze svako da im bude menadzer a ne ovaj dosao da strpa milione u dzep zbog par minuta pregovora koje moze svako da obavi. Ali ocekujem da nam dovede Donarumu kao prodamo onog...

avatar
Berba9
Friday, 04.05.2018
17:08

da moze svako ne bi toliko uspesnih igraca saradivalo s njim, ima veze u mnogim klubovima i moze da im obezbedi bolji angazman

avatar
Rikardo Roča
Thursday, 03.05.2018
13:08

Kako mozes da imas sliku i nick jednog ljigavca,koji samo dere klubove i svoje sticenike. Pa to je jednan lesinar iz deponije. Bolje da si stavio sliku pacova,lepse bi bilo a i manje ruzno