Minjole: "Pritisak je u Iraku, ne u fudbalu"

Autor: Miloš Marković
utorak 30.09.2014.
12:31
Izvor: Sportske.net

Komentarišući navode da se nalazi pod pritiskom i da bi mogao da izgubi mesto u timu Liverpula, Minjole je pokazao da je život stvar perspektive.

Beta/AP Photo/PA, Peter Byrne
Beta/AP Photo/PA, Peter Byrne

Povezane vesti

Simon Minjole se igra u najboljoj formi, belgijski golman je primio već 12 golova na osam utakmica u tekućoj sezoni, njegove partije i procene su stavljene pod kritičku lupu u javnosti.

Na pitanje kako se oseća znajući da je velika pažnja usmerena ka njemu, te da je na njegovim leđima pritisak očekivanja, Minjole je imao zanimljivo odgovor.

„Šta je u stvari pritisak? Pritisak je ono što se dešava u Iraku u ovom trenutku, tamo gde se ratuje. To vam je pritisak.“, rekao je Minjole.

U javnosti se i dalje govori da bi na Enfild mogao da stigne Viktor Valdes kao slobodan igrač, Minjole se ne opterećuje spekulacijama.

„Kada bih se obazirao na to ko se sve dovodi u vezu sa Liverpulom, pa na terenu bismo sada imali sasvim drugi tim. Svake nedelje imamo različitih jedanaest fudbalera. Jasno je, igraš za veliki klub i moraš stvari da prihvatiš kakve jesu, drugo te ništa ne zanima.“

„Što se mene tiče, vredno radim, treniram, trudim se da budem pozitivan i ostvarim napredak iz nedelje u nedelju.“, zaključio je golman Liveprula.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke