Ministar sporta tvrdi, Ronaldo je prekršio protokol!

Autor: Beta Beta
četvrtak 15.10.2020.
22:54
Izvor: Beta

Portugalac se tokom reprezentativne pauze zarazio koronavirusom i trenutno je u izolaciji.

EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI
EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI

Povezane vesti

Ministar sporta Italije Vinčenco Spadafora rekao je danas da veruje da je fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo prekršio zdravstvene protokole vezane za koronavirus odlaskom za Portugal, ali i povratkom u Torino.

"Da, mislim da je prekršio protokol ako nisu postojala neka posebna ovlašćenja nadležnih institucija", rekao je Spadafora za "Rai Uno".

Ekipa Juventusa bila je u izolaciji nakon što su dva člana zaražena koronavirusom, ali je Ronaldu i još šestorici igrača bilo dozvoljeno da napuste tim i priključe se svojim reprezentacijama.

Nakon toga, Ronaldo je odigrao dve utakmice za selekciju Portugala pre nego što je na testiranju za koronavirus dobio pozitivan rezultat. On je potom odvojen od nacionalnog tima, a juče se vratio u Torino avionom za medicinsku evakuaciju.

Ronaldo će propustiti utakmicu sa Krotoneom u subotu u Seriji A i meč sa Dinamom iz Kijeva, narednog utorka u Ligi šampiona. Takođe, mogao bi da propusti i duel sa Barselonom, 28. oktobra.

Baner 8

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 16.10.2020
09:01

Koja dva clana?

avatar
Badr Hari
Friday, 16.10.2020
00:11

Ne, nadležne institucije su prekršile protokol ako mu nisu dale neka posebna ovlašćenja. Ko su bre oni da suspenduju najboljeg svih vremena u galaksiji i šire da ne igra protiv Šveđana, kojima može da zabije i 2 gola (duplo više nego što je zabio svim reprezentacijama iz top 10 u karijeri), a nas ovde da zatrpaju sa najmanje 15 tekstova o njemu od kako je fasovao covid-19, koliko nije objavljeno o svim zaraženim i umrlim sportistima zajedno od početka pandemije. :D