Minimalci za Brazil, Čile i Meksiko

Autor: Boris Jovanović
sreda 10.09.2014.
08:47
Izvor: Sportske.net

U noćašnjim prijateljskim mečevima favorizovani timovi stigli do trijumfa. Dunga zabeležio i drugu pobedu na klupi "Selesao" bez primljenog gola...

Beta/AP Photo/Julio Cortez
Beta/AP Photo/Julio Cortez

Povezane vesti

Brazilci su zabeležili i drugu pobedu pod Dungom, noćas su u Nju Džerziju slavili protiv Ekvadora sa 1:0. Jedini gol postigao je Vilijan u prvom poluvremenu, u odnosu na meč protiv Kolumbije nedostajali su odstranjeni Maikon, kao i povređeni David Luiz.



Gol je postignut posle uigrane akcije nakon prekida, što raduje novog selektora, tim je radio upravo na takvim situacijama dan pred meč. Dve pobede nad južnoameričkim rivalima malo su spustile tenzije u domovini posle blamaže na Mondijalu.

Huan Delgado je bio čovek odluke u minimalnoj pobedi Čilea nad Haitijem na Floridi. Mladi napadač Kolo-Koloa je postigao jedini gol za "La Rohu" u kojoj nije bilo nekolicine igrača iz prethodnog meča sa Meksikancima.

U ostala dva noćašnja meča, Meksiko je slavio protiv Bolivije, golom Lajuna, dok su Kanađani dobili Jamajku sa 3:1. Na golu domaćih bio je nekadašnji golman Rada, Milan Borjan.

Kanada - Jamajka 3:1
Bolivija - Meksiko 0:1
Čile - Haiti 1:0
Brazil - Ekvador 1:0

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke