Milner priziva fortunu - Treća sreća ili nastavak neuspešne serije?

Autor: Stefan Matić
petak 19.04.2019.
23:26
Izvor: Sportske.net

Englez je već imao tu (ne)sreću da igra protiv Barselone.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Ove nedelje smo dobili najbolje četiri ekipe u Evropi, Barselona će igrati sa Liverpulom dok će koplja ukrstiti Ajaks i Totenhem.

Za prvi navedeni par se pretpostavlja da je finale pre finala, pobednik ovog dvomeča će svako biti favorit u finalnom meču na "Vandi Metropolitano" stadionu.

Liverpul je prošle sezone zaustavljen u finalu od strane madridskog Reala, španska ekipa im isto i ovog puta stoji na putu do "Klempavka", druga strana svakako da ima svoje adute u vidu jednog od najboljih igrača današnjice.

Leo Mesi nosi Katalonce praktično na leđima ove sezone do trofeja, Valverdeov tim je drugačija priča sa Argentincem i bez njega.

Jedan od onih koji nema najbolja sećanja na magičnu 'desetku' sa "Nou Kampa" jeste Džejms Milner, Englez je imao iskustvo igranja protiv Argentinca u eliminacionoj fazi Lige šampiona.

"Nesrećno sam izgubio dva puta sa Sitijem od Barse, nadam se da je treći put onaj uspešni. Moramo igrati najbolje kako bi ih pobedili, ali biće izuzetno teško", izjavio je fudbaler "Redsa".

Igrajući za Siti u sezonu 2014/2015 Milner je izgubio prvo na "Etihadu" sa 1:2 a zatim i revanš u Barsi sa minimalnim rezultatom.

Leo Mesi Barselona Mancester junajted

Sam Milner je u "režiji" sa Mesijem obeležio revanš na "Nou Kampu".


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke