Milko Đurovski uzburkao BiH: ''Sramota me je što sam dolazio ovde!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.05.2016.
09:43
Izvor: Sportske.net

Neposredno po okončanju Premijer lige BiH proteklog vikenda, glavnu ulogu u tamošnjoj fudbalskoj javnosti preuzeo je legendarni napadač Crvene zvezde i Partizana Milko Đurovski, koji je otvorio dušu pred novinarima pre nego što je napustio Slaviju čiji je

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Mnogo sumnji izazvali su pojedini rezultati u finišu prvenstva Bosne i Hercegovine, a najkonkretniji u izjavama posle svega viđenog bio je sada već bivši trener Slavije Milko Đurovski.

Njegova ekipa u poslednjem kolu nije uspela da izbori opstanak, s obzirom da je remizirala sa Željezničarom (1:1), a da je Olimpik kao gost iznenadio Sarajevo i slavio rezultatom 3:1.

Olimpik je tako sačuvao premijerligaški status, a Slavija i banjalučki Borac će u niži rang.

Nedugo posle ovakvog epiloga, Milko Đurovski je novinarima otkrio šta mu je na duši i poručio da se iskreno kaje što je uopšte dolazio u bosanskohercegovački fudbal.

''Slavija je ispala, iako je moglo biti drugačije i žao mi je zbog toga. Da sam znao kakva je Premijer liga BiH, nikada ne bih ni došao ovde. Sve se unapred zna!

Ovde se ne igra fudbal, ovde se igra po principu daj onome kome treba. Drago mi je što odlazim i nadam se da se više nikada neću vratiti u ovdašnji sport'', poručio je Milko, a onda dodao i da mu je žao što njegov tim nije izgubio od Željezničara.

''Sve utakmice smo odigrali pošteno, mogli smo i mi da pustimo Želji kad su i drugi puštali na svojim utakmicama. Ponavljam, ja odlazim i ako me kazne nakon ovih izjava, nasmejaću se.

Sudije u BiH? To je banda!

Neću da imenujem, ali sudije su često imali čistu nameru da nas pokradu. Iskreno, ovaj fudbal nema nikakvu budućnost'',
zaključio je Milko, a usput je ''potkačio'' i Banjalučane.

"Čuo sam da je i Borac ispao. Pa neka je. Pokrali su nas u Banjaluci i davno su trebali ispasti", poručio je Đurovski, a prenose mediji u BiH.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Juventus Torino
Tuesday, 17.05.2016
13:26

slavija nije trebalo da ispadne nego da joj bude zabranjeno da igra na onakvoj oranici od terena...svi tereni su uzasni ali ono je za komediju..nadam se da se nece vratiti u prvu ligu ni za 10godina,dok ne dotjeraju barem malo onu njivu

avatar
Basket
Tuesday, 17.05.2016
11:28

svaka mu je na mjestu

avatar
3x3
Tuesday, 17.05.2016
10:50

Tamo je mnogo veca banda nego kod nas i to se zna.