Miljenik Kopa otkrio - Klopu stigao poziv sa Old Traforda, Junajted je brzo dobio odgovor!

Autor: Stefan Matić
nedelja 13.10.2019.
14:34
Izvor: Sportske.net

Nemački stručnjak imao sijaset ponuda po napuštanju Borusije.

EPA-EFE/ERDEM SAHIN
EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Povezane vesti

Trofejni trener "milionera" je odlučio da napusti svoju Borusiju posle sedam godina provedenih ispred "žutog zida", Nemac se odlučio da nastavi karijeru u Premijer ligi gde je preuzeo Liverpul.

Nekadašnji trener Majnca je pored "redsa" navodno imao dosta primamljivih ponuda, ali se vodio principima što je otkrio i Robi Fauler.

Miljenik Liverpula je u svojoj kolumni za engleski Miror potvrdio da je Klop zasigurno imao ponudu velikog rivala.

"Uradio sam intervju sa njim pre par godina kada mi je rekao da je imao bogate ponude po odlasku iz Dortmunda. Mančester Junajted ga je hteo, drugi klub je verovatno bio Real Madrid, ali ih je odbio zato što je mrzeo kako su ti klubovi fokusirani na marketing i komercijalne uspehe. Rekao je da mu se sviđa Liverpul zato što postoji balans između novca potrebnog za vrh, istorije kluba i navijača", izjavio je nekadašnji napadač Engleske i Liverpula.

Deluje da je Klop napravio pravi izbor.

Prošle sezone je doneo šestu titulu Lige šampiona na "Enfild", dok posle osam odigranih kola u Premijer ligi ima velikih osam bodova prednosti nad Mančester Sitijem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red blood
Sunday, 13.10.2019
16:12

Imam utisak da nije izabrao Liverpul..Redsi bi i dalje bili tim izmedju 4 i 6 mesta.
Junajted bi se borio za titulu,da je izabrao njih.
Da je izabrao Real..nisam siguran da bi se ista promenilo u ucinku kraljevskog kluba.Perez zeli imena..sto zvucnije,to bolje.

avatar
Adi237
Sunday, 13.10.2019
15:53

Tacno je i reko vise su bazirani na zaradu nego na sportski uspjeh...valjda ovo sa sponzorom junajteda bude okidac da pocnu ulagati vise u tim i dovedu prave igrace jer je ovo krs...vec u januaru moraju se pojacati i to pravo dovesti (madisona ili fernandesa a eto mandzukica pise da je vec gotovo) jer bez kvalitenih pojacanja postoji opasnost od ispadanja iz lige. Fernandes,Mandzukic i Dembele sad u januaru.. a ljetni prelazni rok sanco,madison i neves.. kostat ce mnogo novca sve to ali su sami sebi krivi.. fernandes oko 75-80 mil,mandzukic 10 mil,dembele oko 60...preko 150 mil ce morati potrositi vec u januaru.

avatar
Red blood
Sunday, 13.10.2019
16:08
avatar
LUZERPOOL
Sunday, 13.10.2019
18:38

Kakav Mandzukic majke ti, ajde manite se mandzukica.

avatar
REVØLT
Sunday, 13.10.2019
14:36