Milivojević i Zaha čuvaju Palas u eliti!

Autor: Nikola Miloradović
subota 14.04.2018.
17:56
Izvor: Sportske.net

U okviru 34. kola Premijer lige, u terminu od 16h odigrana su četiri duela.

Beta/Andrew Matthews/PA via AP
Beta/Andrew Matthews/PA via AP

Povezane vesti

Kristal Palas je na svom stadionu dočekao neugodni Brajton, a domaći fudbaleri uspeli su da upišu zlata vrednu pobedu, bilo je 3:2 (3:2) na "Selhrstu".

Poveli su "Orlovi" u petom minutu, strelac je bio Vilfrid Zaha, a slobodno se može reći da je reprezentativac Obale Slonovače ukrao gol srpskom reprezentativcu Luki Milivojeviću, koji je obavio najveći deo posla. Bivši vezista Zvezde je šutirao iz gotovo mrtvog ugla sa desne strane, lopta je prošla ispod golmana Brajtona, koji ju je zakačio, ali je Zaha bio na pravom mestu, pa je sa gol linije uterao u mrežu. Čini se da bi lopta svakako odsela u mreži, ali se Zaha postarao da to bude siguran pogodak.

Samo nekih 10 minuta kasnije, nakon gužve u kaznenom prostoru gostiju, najbolje se snalazi Tomkins, koji uspeva da prevari Rajana i povisi na 2:0.

Četiri minuta kasnije usledio je odgovor gostiju, Dank je šutirao nakon kornera, Marej je njegov udarac uspeo da skrene u mrežu Palasa.

Goleada se nastavila, šest minuta kasnije, briljantan centaršut Luke Milivojevića, pogodio Zahu u trepavicu, a ovom nije bilo teško da se sa par metara pokloni i glavom sprovede loptu u mrežu Brajtona.

Nije tu bio kraj golovima, igrao se 34. minut, kada je Lokadija proigrao Izkerda, ovaj je pobegao odbrani Palasa i plasirao loptu u dalji ugao gola domaće ekipe, Henesi je bio nemoćan.

Do kraja prvog dela igre nije bilo golova, ali ih na sreću Palasa nije bilo ni u nastavku, iako je Brajton imao dve dobre šanse preko Mareja i Stivensa, ali su domaći imali i sreće, ali i raspoloženog Henesija.

Na kraju pobeda Palasa, kojom skaču na 16. mesto na tabeli, sa 34 boda, šest više od Sotona, koji je prvi ispod crte. Brajton tri mesta iznad današnjeg rivala sa samo bodom više.

Barnli je na svom terenu savladao Lester, bilo je 2:1 (2:0) za "Kleretse".

Domaći fudbaleri su već u devetom minutu imali dva gola viška. Najpre je u šestom minutu Vud pogodio za 1:0, da bi samo tri minuta kasnije Long duplirao prednost.

Lester dolazi do gola u nastavku, strelac je bio Džejmi Vardi u 72. minutu susreta, ali "Lisice" na kraju nisu uspele da dođu ni do boda.

Barnli ne prestaje da diše za vrat šestoplasiranom Arsenalu, imaju 52 boda nakon 34 kola, samo dva manje od "Tobdžija", dok je Lester odmah ispod njih sa 43 osvojena boda.

Hadersfild je upisao vrednu pobedu na domaćem terenu, savladali su Votford golom u sudijskoj nadoknadi, bilo je 1:0 (0:0) na "Kirklis stadionu".

Nije bilo puno izglednih prilika u Jorkširu, ali su "Terijeri" uspeli da dođu do prekopotrebnog trijumfa.

Imali su u 20. minutu jedan poništen gol, Kvaner ga je postigao iz ofsajda, a onda tek u sudijskoj nadoknadi vremena, drugog dela igre, gol odluke postigao Tom Ins, na asistenciju defanzivca Zanke.

Hadersfild 14. sa 35 bodova, Votford 12. sa 37.

Pobednika nije bilo na stadionu "Liberti" u Velsu, gde je Svonsi dočekao Everton, na kraju je bilo 1:1 (0:1).

Poveo je Everton pred kraj prvog dela igre, autogol je postigao Kajl Noton.

Ipak, domaći fudbaleri dolaze do izjednačenja u nastavku, strečac je bio Džordan Aju u 72. minutu, na asistenciju Toma Kerola.

Svonsi prvi iznad crte sa 33 boda, Everton siguran na devetom mestu, sa devet bodova više od današnjeg rivala.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 14.04.2018
18:15

Ovaj Benteke je fudbalski Bjelica. Toliko mnogo sličnosti. Još smo mi dobri, koliko je Palas para bacio na njega. Uđe čovek u 71.min. i ne pipnu loptu do kraja. Nestvarno.