Milijaš: "Sa Antićem na Mars"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.02.2015.
11:33
Izvor: Sportske.net

Bivši reprezentativac Srbije i vezni fudbaler Manise Nenad Milijaš potvrdio je da će se naredne nedelje preseliti u Kinu gde ga čeka saradnja sa Radomirom Antićem.

manisaspor.org.tr
manisaspor.org.tr

Povezane vesti

Posle samo pet meseci provedenih u Manisi Nenad Milijaš ponovo menja klub i destinaciju. Bivši kapiten Crvene zvezde dogovorio je transfer u kineski Hebei na čijoj klupi odnedavno sedi Radomir Antić.

Nije tajna da je upravo bivši selektor Srbije insistirao kod svojih poslodavaca na transferu Nenada Milijaša jer, kako reče, voli igrače koji su autoriteti na terenu.

Iskusni vezni fudbaler nije se dvoumio kada je dobio ponudu od kineskog drugoligaša pa se ozvaničenje saradnje može očekivati već naredne nedelje.

"Sa Antićem i na Mars. Nikad ne bih, gde god da se ide, odbio njegov poziv. Čovek je institucija, jednostavno, neponovljiv" u superlativu govori o svom novom starom treneru Nenad Milijaš.

Vezista Manise sarađivao je sa Radomirom Antićem u reprezentaciji Srbije a ovoga puta zajednički interes biće im da uvedu Hebei Kina Fortune u kinesku Superligu.

"Sve se poklopilo. Moj trener, primamljivi finansijski uslovi, kao da sam crtao. Manisa u nedelju igra sa Bolusporom, zauzeću mesto u najboljoj postavi, dati sve od sebe da pobedimo, posle toga sređivanje vize i pravac Kina" poručuje Milijaš.

Nekadašnji vezni fudbaler Vulverhemptona potpisaće dvogodišnji ugovor sa Hebei Kina Fortune koji će u narednoj sezoni igrati u drugoj kineskoj ligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke