Milevski: "Utakmica sa Srbijom za uživanje"

Autor: Beta Beta
sreda 27.09.2017.
15:52
Izvor: Beta

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Makedonije Blagoja Milevski izjavio je danas da će predstojeća utakmica sa Srbijom, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, biti za uživanje.

Epa/Adam Warzawa
Epa/Adam Warzawa

Povezane vesti

Kako su preneli makedonski mediji, "udarne igle" crveno-žutih će biti Elif Elmas (Fenerbahče) i Nikola Đorđev (Tvente), koji su oslobođeni obaveza u A selekciji, a na spisku reprezentivaca našao se i golman Oklahome Dušan Đorđev.

"Slede nam dva meča, sa Srbijom i sa Gibraltarom. Sa Srbijom ću da uživam. Imaju igrače iz prvih pet evropskih liga. Očekuje nas težak meč, ali mi smo spremni", rekao je Milevski.

Milevski je ocenio da će meč protiv Srbije biti "sasvim drugačiji od onog u Bidgošču" na ovogodišnjem Evropskom prvenstu u Poljskoj, koji je završen nerešeno 2:2.

"Nova generacija je tu, samo su Emas i Đorđev iz prošle generacije. Motiv neće nedostajati i mi idemo na pobedu", rekao je Milevski, koji je danas s Fudbalskim savezom Makedonije potpisao novi dvogodišnji ugovor.

Reprezentacija Makedonije do 21 godine će 6. oktobra u Skoplju dočekati Srbiju, a četiri dana kasnije igraće na Gibraltaru.

Na tabeli Grupe 7 prva je Rusija s četiri boda iz dve utakmice, a druga je Jermenija sa četiri boda iz tri utakmice. Srbija, Austrija i Makedonija odigrale su po jednu utakmicu i imaju po tri boda, dok Gibraltar u četiri utakmice nije osvojio nijedan bod.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke