Miler juri KDB-a, Levandovski rekorder, ima li šanse za tripletu?

Autor: Stefan Matić
subota 06.06.2020.
19:20
Izvor: Sportske.net

Duo vodi Bavarce do odbrane titule.

EPA-EFE/CHRISTOF STACHE
EPA-EFE/CHRISTOF STACHE

Povezane vesti

Leverkuzen nije uspeo danas da priredi iznenađenje u 30. kolu Bundeslige. "Farmaceuti", za koje nije igrao Haverc zbog povrede, su poveli 1:0, ali to kao da je razljutilo goste iz Minhena koji su brzo preokrenuli i dobili meč sa 4:2.

Sada je razlika između Bajerna i Dortmunda 10 bodova, videćemo kako će kasnije proći "milioneri" u sudaru sa Hertom.

Danas je Tomas Miler junak šampiona, nemački ofanzivac je zabeležio dve asistencije što ga stavlja na kotu 20 ukupno ove sezone u BL. Time se približio rekordu Kevina de Brujnea od 21 dodavanja za gol i postao prvi igrač sa 20 asistencija još od sezone 2014/15 i De Brujneove čarolije sa Volfsburgom.

Do kraja sezone Bavarcima je ostalo još četiri utakmice u Bundesligi, Miler je suspendovan za narednu utakmicu. Da li će u tri zadnja kola uspeti da sruši rekord sadašnjeg igrača Sitija?

Mi mislimo da hoće.

Sa druge strane tu je i Robert Levandovski.

Po mnogima najbolja 'devetka' na svetu nastavlja svoj golgeterski teror. Njegov gol u 66. minutu je zaključao meč, ujedno njegov trideseti u ligi a ukupno 44-ti u sezoni te je srušio svoj najbolji učinak ikada.

Pored gotovo osigurane odbrane titule u BL, ostaje im revanš sa Čelsijem u osmini LŠ, prvi meč u Londonu su dobili sa 3:0 te ih već vidimo u četvrtfinalu. U kupu Nemačke ih čeka polufinale sa Ajntrahtom.

Sledi li ponavljanje triplete iz 2012/2013 sezone?

Baner 6

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke