Milanu VAR doneo četvrto mesto

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 02.12.2018.
14:26
Izvor: Sportske.net

Preokret na "San Siru", Parma povela, Milan okrenuo, odlučio penal Kesija...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Milan se mučio sa opasnom Parmom, pokušavali su Zapata, Kesi, domaćin je imao inicijativu, ali su "Dukali" imali najbolju priliku, kada je Galjolo zahvatio loptu pred  golom Donarume, gosti su bili blizu vođstva.

U jednoj situaciji je sudija Kalvareze konsultovao VAR nakon duela Skocarele i Kesija u kaznenom prostoru, ali je potvrdio svoju odluku, nema penala.

Šok na startu drugog dela, odlični Ingleze, fudbaler Napolija na pozajmici u Parmi je nadskočio odbranu Milana, lopta završava u suprotnom uglu.

Ali, kratko je trajal radost Parme, Kutrone je sjajnim volej udarcem pogodio mrežu Sepea i poravnao rezultat.

I onda ponovo VAR, penal nakon što je Bastonija pogodila loptu u ruku, Kalvareze nije svirao ništa, iz sudijske sobe su ga obavestili da bi trebalo da pogleda snimak, predomislio se, pokazao na belu tačku, Kesi 20-tak minuta pre kraja donosi preokret.

Imao je fudbaler iz Obale Slonovače, nekoliko sjajnih prilika do kraja da asistira u finišu, ali je upropastio par kontri. Milan zaista nije blistao, Grasi je mogao da donese Parmi bod, ali su "Rosoneri" preživeli i stigli do četvrtog mesta, sa utakmicom više od Lacija.

SPAL - Empoli 2:2
Fiorentina - Juventus 0:3
Sampdorija - Bolonja 4:1


Nedelja:

Milan - Parma 2:1
Frozinone - Kaljari 15:00
Torino - Đenova
Sasuolo - Udineze
Kjevo - Lacio 18:00
Roma - Inter 20:30

Ponedeljak:

Atalanta - Napoli 20:30

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MMK
Sunday, 02.12.2018
21:28

Koja ce igracina tek da bude ovaj Kutrone!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 02.12.2018
18:22

Iz drugog pokusaja: VAR ne moze nista da donese ili pokloni sam po sebi, moze samo upotreba istog, a i sam si napisao da je sudija gledao snimak i u prvom poluvremenu i da se nije odlucio za penal, a mogao je i tada i u jos jednoj situaciji u prvih 45 minuta. Inace, nas prvi gol je neregularan- u ofsajdu je bio Calhanoglu, a smetao je golmanu.

avatar
MottiYazata
Sunday, 02.12.2018
18:02

Ja sam, izgleda, gledao neku drugu utakmicu. Ne da smo bili bolji, nego smo i zaslužili pobedu ovaj put. Sve zasluge, naravno, idu najvećem od najvećih, fudbalskoj veličini Fabiu Boriniju. Kažem ja da se sprema za zlatnu loptu. Kvartet snova pozadi relativno dobar, može to i bolje, ali kako je moglo biti dobro je. Mauri dobar, Bakajoko odličan, Kesi opet zaboravio da uključi mozak, ali je fizikalije dobro odradio, Hakan glumi Bonaventuru, Suso na mestu, Kutrone tata. Sve u svemu, nije sjajno ali može samo bolje. Treba ovaj Torino dobiti, biće veselo. FM!!!

avatar
Forza RoSs0neri
Sunday, 02.12.2018
17:16

Samo da pohvalim i Bakajoka koji je odradio neverovatnu transformaciju u onosu na onaj horor sa starta sezone kad su pricali da ce Milan mozda da ga vrati i u januaru.Svaka cast.

avatar
rossonero_t
Sunday, 02.12.2018
16:21

Nije var presudio vec je pravda zadovoljena, tako napisi...

avatar
Aleksandar 7
Sunday, 02.12.2018
16:11

Losa igra...nezasluzena pobeda...VAR je smehoteka...prvi gol Milana je neregularan zbog ofsajda Calhanoglua koji je vrlo uticao na igru...pa onda i ovaj penal..jeste... ali se otprilike svira za Juve,eventualno Real...ocajna odbrana kod prvog gola,dva tri igraca ne skacu uopste pored Inglezea...Chalcanoglu prevara,definitivno,Rodrigez takodje...Cutrone korektan,Bakajoko takodje,Suso ok kao i veci deo sezone...Kesi krajnje prepotentan tip,sramotno je sta je uradio u dva tri kontranapada,takav sebicluk odavno nisam video(ili neznanje,svejedno)...korektan je u defanzizi svakako...Samo Ibra da dodje,on sam resava ovakve meceve lagano...i da se Strinic vise oporavi...stoperi takodje...nazalost i dalje je toplo-hladno...bice muke za cetvrto mesto,definitivno...nadamo se !

avatar
Marchisio8
Sunday, 02.12.2018
16:24

Па ако се коме суде пенали,суде се Милану. О чему причаш?

avatar
Forza RoSs0neri
Sunday, 02.12.2018
17:14

Cekaj bre ti meni kazes da ti znas bolje od sudije koji gleda VAR?znaci on skolovan odgledao replay i kaze nije ofsaj a ti kazes jeste i sad ti znas bolje?Penal cisto kao suza pukla ga lopta u ruku koju je ispruzio kao da nosi korito sa vodom...a da ne zanemarimo sto je Milan mogao da da jos 2-3 gola da je Kesi imao samo malo mozga i da ume da baci jedan prost pas.Parma ima jedan sut u okvir gola i ti meni sad hoces da kazes da je nezasluzeno...ma bezi molim te.Hakan opet odigrao ocajno, ali obzirom da ne igra manje/vise pola prvog tima, Mauri pocinje prvi put za godinu dana i Abate igra stopera igra je bila sasvim zadovoljavajuca.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 02.12.2018
15:40

Pa zato i sluzi VAR Ispada da je sad var poklonio pobjedu Napokon nesto pametno mislim na taj VAR

avatar
Boris Nedeljkovic
Sunday, 02.12.2018
18:48

prvi put da nisi pljunuo milan....treba pogledati da li sneg pada

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 04.12.2018
09:30

To ima vise smisla kad je prolece ili leto:-D

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 03.12.2018
08:27

kad ti shvatis da je meni Milan drag klub bit ce ti lakse ali nisam ti ja kriv sto ne volis kritiku i kad je objektivna I da dodam to se ne bi moglo zvati pljuvanje I da naravno negdje snjeg sigurno pada ipak je zima Pozz

avatar
Alexander Stonsky
Sunday, 02.12.2018
15:36

Joj, kad vidim Kesija da vuče kontru... Bakajoko definitvno zid na sredini terena postao, Mauri takođe korektno odigrao, dok Kalabrija i Kesi ne znaju pas da daju. Kutrone u svom stilu odigrao, jedna poluprilika mu je dovoljna za gol. Sad je žal za pobedom nad Lacijom još veća, ali šta da se radi, da na kraju budemo 4. opet bi bilo super. Forza Milan !!!

avatar
Sunday, 02.12.2018
15:31

Треба и то четврто место одржати, пенал је био чист иако га фактички нико није видео ! Још кад би се мање грешило у завршници напада не бисмо стрепели до последње секунде !

avatar
El Clásico leyendas
Sunday, 02.12.2018
15:28

Kesi izvodi penal ispred Rodrigeza