Milanu bod u Empoliju!

Autor: Darko Mitrović
subota 23.01.2016.
22:40
Izvor: Sportske.net

Nadali su se navijači Milana da bi trijumf nad Fiorentinom u prošlom kolu mogao da označi i početak serije pobeda ''Rosonera'', ali...

Beta/Fabio Muzzi/ANSA via AP
Beta/Fabio Muzzi/ANSA via AP

Povezane vesti

U poslednjoj večerašnjoj utakmici 21. kola Serije A, Milan je večeras igrao nerešeno, rezultatom 2:2 u duelu sa ekipom Empolija.

Mihajlovićev tim je poveo posle samo devet minuta igre, a strelac je bio Karlos Baka, posle jedne sporne situacije, koju možete da vidite OVDE.

Na odgovor domaćih čekalo se do 32. minuta, kada je Zielinski krunisao munjevitu akciju ekipe Empolija i udarcem iskosa sa desne strane savladao Donarumu - 1:1.

Tim rezultatom se ušlo u drugo poluvreme, a posle samo tri minuta igre u nastavku, Bonaventura je vratio prednost ekipi Milana - 1:2.

Međutim, ni ovo vođstvo Mihajlovićev tim nije uspeo da sačuva, a konačnih 2:2 postavio je Makarone u 61. minutu, odličnim udarcem sa petnaestak metara, iskosa sa leve strane - 2:2.

''Rosoneri'' su ovom pobedom zadržali bod prednosti u odnosu na večerašnjeg rivala. Milan sada na šestom mestu ima 33, a Empoli 32 boda.

Sve golove možete da vidite OVDE.

Ranije danas igrali su Frosinone i Atalanta, i ovaj meč je završen bez pobednika, ali i bez golova - 0:0.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

47 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 28.01.2016
14:17

Ma kakav Milan , propalitet , jedva su se pokupili u kupu protiv Alessandrie ljudi su za njih bili Barsa po igri ali je ono drvo (Balotelli) dao gol iz penala i jos je iz igre promasio 2 puta loptu i 2-3 puta ceo gol za 5 m , znaci sta da kazem njih ni Ferguson ne moze da povrati :D , FORZA JUVE !!!

avatar
Liverpool_Zvezda
Sunday, 24.01.2016
02:45

Ljudi, šta da vam kažem, naš Favali je imao danas jedan od najlepših dana u svom životu.

avatar
REVOLT SPT
Sunday, 24.01.2016
02:13

I jos nesto (ovako mogu milijardu puta, ali smatram ovo jako vaznim), ako nam predje Tino Susic, treba svi da kupe puske i krenu ka Milanu!

avatar
REVOLT SPT
Sunday, 24.01.2016
02:07

Da li je moguce da navijaci Milana sada treba otvoreno da navijaju za nase protivnike da bi ovaj arogantni slinavko-cirkusant na klupi konacno napustio istu?! Borba za titulu sa njim na celu i u svojstvu sefa strucnog staba ne bi mogla da nam se dogodi ni u svajcarskoj ligi, a kamoli u jednoj od 3-4 najjace u Evropi! SLINISA, ODLAZI ! ! !

avatar
Sunday, 24.01.2016
20:09

Cekaj druze zasto vredjas Mihu , jer je on kriv sto se oni glupiraju a videli smo da mogu mnogo bolje nego kao juce protiv Empolija , on da moze da udje na teren on bi ginuo za svaku loptu a o slobodnjacima da ne pricam , svako je najbolji trener od vas kriticara svi bi bolje uradili ali da dodjete na tu funkciju bili bi gori , Miha ce uspeti on je hrabar covek i ima prejak karakter , FORZA SINISA , FORZA MILAN

avatar
Monday, 25.01.2016
23:04

Ti si smesan , samo kritikujes a ovako dal znas da sutnes loptu uopste !

avatar
jv
Monday, 25.01.2016
14:18

Jesmo li mi gledali istu utakmicu?! Bili smo ocajni, nismo izasli na teren da pobedimo, vec da odigramo, pa kako bude. Pomenuti gospodin je trener i ne treba da gine za svaku loptu, treba da dobije utakmicu. Sinisa, a samim tim i Milan nemaju karakter i mentalitet pobednika. O greskama u dodavanjima kao da smo amaterska ekipa, kretanje bez lopte i ne postoji, kretanje zadnje linije je kriminalno, ne idemo ni na igraca ni na loptu kada je kod protivnika, mogao bih ovako do sutra. Mozda nemamo dovoljno kvalitetne igrace, ali prvo treba promeniti trenera pa onda suditi o tome, taj isti Niang je na pozajmici igrao odlicno, a kod Sinise nista, Abate je nekada znao i da centrira itd. Pravi trener je covek koji iz svakog igraca izvuce maksimum, nadam se Konteu ili Lipiju.

avatar
REVOLT SPT
Monday, 25.01.2016
10:21

Znaci, ne mogu da verujem da tako hoces da me napravis ludim, a imao si sliku Savicevica pre nego sto sam ti to napisao, smesan si...

avatar
Sunday, 24.01.2016
23:16

Ovo ti je Mihina slika kao trener a ne Saviceviceva , molim te ko je za Milan da nije opet Inzagi ?

avatar
REVOLT SPT
Sunday, 24.01.2016
21:12

A sto ne stavis njegovu sliku? Cak i to ime imas, a slika Dejina, to mi nije jasno:-D Mihajlovic nije dorastao Milanu, to je valjda svima jasno, nema ni znanje, a ni ponasanje za takvog giganta.

avatar
Manipulator
Sunday, 24.01.2016
01:30

Favali, oces li Maccarone?

avatar
MarkoJuve
Sunday, 24.01.2016
00:09

Taman kada ih Miha uigra i kada bi trebala doci 2-3 dobra pojacanja na leto, pa da se iduce god napada vrh. B&G ce mu uruciti otkaz i onda opet sve ispocetka!

avatar
REVOLT SPT
Sunday, 24.01.2016
11:57

Nama trebaju po tri ODLICNA pojacanja u odbrani i na sredini terena da bi Mihajlovic mogao da napadne vrh (ili barem probao tako nesto jer mislim da nije kalibar za nas), nekom drugom (citaj: boljem) za to bi mozda trebalo i manje, ali ni to ne bi bilo ono sto veliki klub Milan zahteva i trazi...

avatar
Sunday, 24.01.2016
00:05

Ma dobro je bilo , samo bi trebali da obrade paznju na Balotellija jer se mnogo glupira , a ostali su dobri , mada bi i u sredinu odma trebao da stavlja Boatenga , sve u svemu dobro je bilo i okrenimo se na kup Italije da pobedimo Alessandriu i da udjemo u finale i ako bog da i to da osvojimo sto znaci da imamo direktan plasman u Ligu Evrope.

avatar
REVOLT SPT
Sunday, 24.01.2016
01:19

Hahaha Koliko ti imas godina kad ovako pises? Sta je bilo dobro, alo?!

avatar
REVOLT SPT
Sunday, 24.01.2016
21:14

Nisu mi objavili, skraticu malo. Kako mozes da napises da je bilo dobro kad je vrlo malo toga valjalo sinoc?! Mozda imas dovoljno godina, ali da li pamtis vreme kada je Kapelo bio trener Milana ili kada je Anceloti pocinjao kao trener?

avatar
Sunday, 24.01.2016
20:04

E nemoj ti meni alo kao prvo , imam dovoljno godina da iskazem svoje reci o fudbalu ovde , a kao drugo Milan od 2012 nista nije uradio poceo je da tone , kada je Mihajlovic dosao rekao je da hoce da nas ozivi tako da to ide postepeno bili smo prosle sezone 10 sad smo 6 to je napredak i mozemo do 5 pa cak i do 4 mesta koji vode u LE , a i kup je najbitniji ako osvojimo kup a verujem da hocemo idemo direktno u Ligu Evrope , tako da u ligi mozemo i 6 da ostanemo , e tako to je sve sto sam ti rekao , nismo mi Barca pa da sa 10 odemo na 1 mesto u Italijanskoj ligi gde dobro igraju i Juve,Inter,Napoli,Fiorentina i Roma.

avatar
Liquid Swords
Sunday, 24.01.2016
00:04

Zasto El ide a Honda ostaje, zasto Bertolaci igra a Kucka sedi, zasto si uopste doveo tog Bertolacija, zasto klinac od 19 godina brani a ne iskusni Diego Lopez ? Ne mozes da pored ultrasuperneverovatno talentovano dete sa golmanom koji je brani suteve Mesiju i Iniesti. FM !!!

avatar
REVOLT SPT
Sunday, 24.01.2016
01:21

Zasto mu Boateng ulazi tako kasno, a Luiz Adriano (ne mislim toliko na vecerasnju utakmicu, svestan sam da ga necemo vise gledati ove sezone) je sve ovo vreme camio na klupi iako je korisniji od Nianga...

avatar
Vernes Delic
Saturday, 23.01.2016
23:55

Hahahaha milan propalitet

avatar
REVOLT SPT
Sunday, 24.01.2016
01:22

Vernes debilitet.

avatar
Boris Nedeljkovic
Saturday, 23.01.2016
23:52

da samo potvrdim ono sto je kolega ''revolt'' pricao a i ja sam u neku ruku.....zapata kad god udje ugrobari nas....znaci hitan stoper i bek desni jer je levi manje zlo....ova dva lika nznaju gde udaraju....msm na zapatu i abatea...dacemo i de silja propalog talenta gratis....u svakom slucaju ok je rezultat imajuci u vidu da smo gol dali iz ofsajda...ali nam i penal nije sviran tako da....sta reci...X nekako dobro dodje uz zal zbog utakmice u kojoj smo imali srece i to smo trebali iskoristiti....jer kad se desi da ne ide ok a sreca postoji to se mora realizovati....dva puta prednost i ekipa kao da klone na terenu...stvar je igraca a ne trenera....bonaventura se nije video u drugoj polovini drugog dela....to se mora menjati!

avatar
REVOLT SPT
Sunday, 24.01.2016
01:25

Minimum jedan penal jer nisu pokazali i onu (prvu) situaciju iz 1. pp koja je mozda i sa vise elemenata za penal nego ova druga, a mozda i nije no svejedno- jedan penal je morao da bude dosudjen za nas:-/ Bonaventura se nije video u tom periodu, ali se zato ostali nisu videli onda kad je on bio zapazen i primetan na terenu tako da to zajedno sve izgleda veoma ocajno, a to se mora i menjati, a pre toga i kazniti! Abate, Honda, Montolivo, Bertolaci, pa i taj Niang koji je bolji da igra u poslednjih 25-30 minuta, nema nama srece sa takvim polutanima!

avatar
REVOLT SPT
Saturday, 23.01.2016
23:48

Jos jednom, posle jedne nesporne situacije jer je to 100% bio ofsajd!, ali postoji i druga strana price, a ona je elaborirana na vesti o ribaru i kondukteru, a od veceras (bar zvanicno) i motivatoru Karlosu Baki:-D Mislim da je ovo strasno, ovo je 30 izgubljeni bod u 21 utakmici, ako bih se presao i opet poceo da pisem o samim desavanjima na terenu od kojih uvek nesto i moze da se izdvoji koliko god ona mozda bila i siromasna i otuzna, mogao bih da kazem raznorazne stvari, ali skoro nijedna stvar ne bi bila pozitivna. Cesto se pitam kako ce izgledati taj dan kad cemo ponovo biti onaj stari, dobri, slavni Milan, sta mislite?

avatar
Boris Nedeljkovic
Sunday, 24.01.2016
15:53

kako ce izgledati???!....pa msm da tu nema mnogo filozofije....kad svi izadju na teren i krenu da se zalazu za tim ma kakav on bio u tom momentu...kad nam kao onda vec davno bese pod palicom sakija ne bude dovoljno ni 3-4 gola na poluvremenu....kad se stvori zelja da milan bude ne predmet ismejavanja nego onaj klub koji zasluzuje vrh....ne da bude u vrhu nego da je sam na vrhu kao nekad....a to je pitanje vlasnika.....eeee tad ce dan biti prelep ne samo za nas koji pratimo milan dugo vec i za sve koji vole fudbal....jer kakav je grad mode kad se u njemu nosi sve sto je davno izaslo iz fazona!....hocemo glamur...sjaj....paznju...postovanje...a to se samo ozbiljnim potezima zavrednjuje...delima ne recima.....nemamo lidera kako na terenu tako ni van njega....''prodavac cipela'' je u gradu mode prodao toliko dobrih utakmica da je po meni jedan od najboljih primera kako se radi s ekipom....msm da miha ima njuh...ali za razliku od sakija on nema podrsku i odresene ruke kao ovaj....prosto berluskonija je vreme ne pregazilo vec izmenilo....zasitio se svega i zato se to sve desava....kad bude ponovo zelje za ''letecim holandjanima'' za dejom i bobanom....veom....kad se ne bude zalio novac koji je u fudbalu pokretac svega....e tad ce milan biti ono sto treba da bude.....''nekad se i baba proda kao devojka....samo sto ce baba uspeti u tome par puta i na isti fazon a ova druga ima siru amplitudu...spektar delovanja'' msm da ces me razumeti druze.....prosto ne zivi se od stare slave...mada je i danas kad se osvrnemo lepa....ali samo se mali klubovi njom zadovoljavaju....forzza milan!....

avatar
REVOLT SPT
Sunday, 24.01.2016
16:59

Hvala ti na ovako opsirnom odgovoru, ali mislio sam bukvalno na to kako ce izgledati taj dan tj. da li ce biti tmuran i tome sl:-) FORZA MILAN!

avatar
INTERnacionalist
Saturday, 23.01.2016
23:47

..ko prati Seriju A zna da bod iz Empolija nije los rezultat! Sa ogranicenim timom igraju dobar fudbal!

avatar
Liquid Swords
Sunday, 24.01.2016
00:04
avatar
Liquid Swords
Sunday, 24.01.2016
00:04
avatar
Everton FC
Saturday, 23.01.2016
23:45

Ovo i nije toliko lose. Ovo je period adaptacije i uz 2-3 top pojacanja na leto, Milan moze da melje u Italiji.

avatar
REVOLT SPT
Saturday, 23.01.2016
23:59

Moram da ti dam minus- em je ovo lose, em mi kroz taj famozni period prolazimo vec isuvise dugo, em nam ta pojacanja trebaju odmah, em nam treba mnogo vise pojacanja nego sto si ti naveo, em necemo odmah mleti!

avatar
Sunday, 24.01.2016
15:52

ipak je rekao 2-3 top pojacanja, ja dodao jeos dvojcu slolidnih, i sto je najgore opet to ne bi bio onaj Milan iz prosle decenije. Realno ovde mozes menadzera da se igras sa pojacanjima Milana koga god solidnog da napises negresis jer bi bio bolji od trenutnog igrackog kadra.

avatar
Sunday, 24.01.2016
01:47

ako su ta pojacanja Mesi, Modric i Humel s uz recimo Rikarda Rodrigeza i Rafaela onda bih se i slozio da su 3-4 dovoljna, ali posto je to nerealno fali nekih desetak, dobrih i solidnih igraca.