Milanova trenerska meta čeka Juve, Holanđanin rešenje?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 01.05.2019.
10:30
Izvor: Sportske.net

U Milanu u teškoj situaciji, Gatuzo sigurno odlazi, ali ko će se prihvatiti posla?

EPA-EFE/ROBIN VAN LONKHUIJSEN
EPA-EFE/ROBIN VAN LONKHUIJSEN

Povezane vesti

Milan je u teškoj situaciji, veliko je pitanje hoće li uspeti da nađe pravu zamenu za Gatuza, iskreno, mete poput Poketina ili Sarija su teško dostižne, ako budu ostali van Lige šampiona i morali da prodaju igrače.

Sa druge strane, Antonio Konte nije odgovorio na ponudu Leonarda i Maldinija, svi čekaju bivšeg trenera Čelsija, ali on čeka rasplet u Juventusu. Čak i da Alegri ostane, Konte je bliži Romi nego Milanu.

Zbog toga klub traži i druga rešenja, jedno je Di Frančesko, ali i on okleva imajući u vidu kakva je situacija u ekipi, kao i to da Milan teško bez većih ulaganja može da napravi više od ovoga.

Mino Rajola je predložio na sastanku rešenje, svog pulena Marka Van Bomela.

Nekadašnji kapiten Holandije igrao je za Milan, osvojio titulu, ali se posle toga vratio u PSV da završi karijeru.

Trenerski posao započeo je u PSV Ajndhovenu, nasledio je Filipa Kokua, pre toga radio je kao pomoćnik van Marvajku u selekcijama Saudi Arabije i Australije, a u međuvremenu je predvodio i mladi tim PSV Ajndhovena.

Van Bomel ne bi koštao puno, već je stekao iskustvo, poznaje ambijent, ali "Rosoneri" ga i dalje drže kao alternativu, u slučaju da ne privole neko zvučnije ime da preuzme vruću klupu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BojanMC
Wednesday, 01.05.2019
15:28

Nismo mi te sreće, da dodje Konte, da mu plate koliko traži.
Slede pocetnici poput van bomela ili nedokazani treneri poput sarija koji ce se smenjivati na klupi, a ljudi ce kriviti igrace...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 01.05.2019
12:27

Zasto mi (i to samo mi) sada igramo tek u ponedeljak, uopste ne razumem? Vise puta je bilo kola u kojima nije igrano i ponedeljkom, a jos malo ce kraj.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 01.05.2019
11:50

Oni torinski lopovi su cekali na titulu devet (a zapravo punih deset) godina, je l' bilo dosta zafrkavanja, Milano? Pitam grad.

avatar
MottiYazata
Wednesday, 01.05.2019
11:48

Euzebio Di Francesko. S obzirom na situaciju u kojoj smo, nit tamo nit ovamo, to je mozda i najbolja opcija.

avatar
forza ACM
Wednesday, 01.05.2019
11:28

Samo ako uđemo u ligu sampiona conte postaje realnost ovako nema sanse da ce doci

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 01.05.2019
11:10

U ovom kasnom dobu uvek pouzdani #AntoVitiello prenosi da su u prethodnim satima ostvareni vazni kontakti izmedju Antonia Contea i Paola Maldinia. Milan je od danas u prednosti u odnosu na Romu, sto se tice dovodjenja Contea. Kako god, ne mora da znaci da ce on preci u neki od ova dva kluba, jer ceka da saslusa ponude stranaca i Intera. #AndreaSportMediaset