Milanisti, hoćete prvo dobru ili lošu vest?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 23.11.2017.
11:16
Izvor: Sportske.net

Stvari se brzo dešavaju nad Milanom, smenjuju se sunce i oblaci...

twitter
twitter

Povezane vesti

Kaka je stigao, otišao je odmah u klupski muzej, zatim prostorije, dočekali su ga navijači, a videćemo kako će se odvijati razgovori.

Legendarni Riki se će vratiti u svoj Milan, ali nije poznato u kojoj ulozi. Navijači se nadaju da će ga na proleće videti na terenu, da se oprosti u crveno-crnom dresu, on nije odbacio tu mogućnost.

Ipak, ono što se sigurno zna je da će od leta biti deo Milana, pitanje je samo uloge. To je na njemu, hoće li prihvatiti upravljačku poziciju, ili eventualno se odlučiti za trenersku karijeru.

U ovom drugom slučaju, on bi mogao da preuzme jednu od mlađih selekcija i da sistematski bude pripremljen za prvog trenera.

Sa druge strane, u "Kakinom danu" iz Niona se oglasio predsednik UEFA Čefurin koji je izjavio da je zabrinut zbog Milana.

Plan koji su prezentovali čelnici, a koji se tiče FFP ne izgleda ni realno, ni ozbiljno, Slovenac nije želeo da prejudicira odluku ali je nagovestio da će Milan imati problema.

Naime, njihove projekcije su toliko nerealne i zasnovane na prihodima koji će teško biti ostvareni, da je gotovo izvesno da će UEFA odbiti takav predlog i nametnuti svoj, koji bi, ako Milan ne ostane u dogovorenim brojevima značio uz izvesnu novčanu kaznu i eliminaciju iz Evrope.

"Radimo, jesam zabrinut, odluka će biti u decembru", kaže Čefurin koji je i razočaran neuspehom Italije u kvalifikacijama za Mundijal.

Milan inače večeras u Ligi šampiona dočekuje Austriju iz Beča. U medijima se meč pominje kao prilika da "Rosoneri" vrate samopouzdanje, bod ih vodi u narednu fazu, žele ipak prvo mesto u grupi, pa će učiniti sve da dobiju utakmicu i uđu u seriju trijumfa pošto imaju lakši raspored u narednom periodu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Thursday, 23.11.2017
18:34

Vratite Sedorfa! Gatuzo u Primaveri, Kaka u fotelji, a Pirlo na banderi:-D

avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Thursday, 23.11.2017
18:32

Ne u Ligi sampiona nego u Ligi Evrope.

avatar
Sknk
Thursday, 23.11.2017
14:02

Hahaha a letos navijaci Milana vec slavili titulu samo kad se setim hahahaha

avatar
Forza RoSs0neri
Thursday, 23.11.2017
15:45

Inace Milan igra veceras u Ligi Evrope ne LS.

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 23.11.2017
12:55

Ne znam, gledao sam ih protiv Napolija, nemaju uopste igru. Bolje su igrali prosle godine u ovo vrijeme, bolje su igrali pod Mihajlovicem, sa daleko slabijim timovima znali su da se isprse protiv Juvea, ovo sad je vjerovatno najgori Milan ikad. Ne znam imaju li potencijala da se trgnu, vjerovatno da, ali tesko to ide...

avatar
DR DRE
Thursday, 23.11.2017
12:50

Po drugi put, Aleksandar Cepurin je ambasador Rusije u Srbiji, predsednik UEFA se zove Aleksandar Ceferin i on je Slovenac. Dakle, Kaka moze ili da igra ili da trenira ili da postane i bude direktor, drugim recima, moze da direktorise:-D

avatar
Čeki
Friday, 24.11.2017
14:33

Pa pazi nisu puno pogresili, napisali su Cefurin :D

avatar
DR DRE
Friday, 24.11.2017
15:30

Nisu, ali uvek bre tako pogrese. Okolisaju kao kisa oko Kragujevca:-D

avatar
El Clásico leyendas
Thursday, 23.11.2017
12:41

Milan moze do LS ako osvoji LE

avatar
Mil@n
Thursday, 23.11.2017
17:39

Kako igraju pre ce Zvezda da osvoji LE nego Milan

avatar
NikkiCFC
Thursday, 23.11.2017
20:20

Pored Napolija, Dortmunda, Atletika? Malo sutra.

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 23.11.2017
12:37

Eeeee daleko smo od toga,da docekujemo nekog u LS,ali je lepo posle dosta vremena procitati tako nesto,makar bila i greska u kucanju. Sto se Kake tice,mi trenutno takvog igraca nemamo,a vapimo za njim,samo i da dodje kao igrac,ovaj na klupi bi ga koristio kao spica ili levog beka ili jos jednostavnije ne bi ni igrao. Valjda ce smeniti Montelicu,ali se isto toliko nadam da nas nece voditi ona panjina Gatuzo,bolje nemati trenera,nego on da nas vodi i ne znam samo sta je problem dovesti normalnog trenera koji ima neke rezultate? Pa jedan smesni Nant je doveo Ranijerija (koji bi nam u ovom momentu bio kao Murinjo da je dosao) a mi dovlacimo Inzagija,Gatuza,Kaku (ne kazem da ce biti losi treneri,sem Gatuza koji se nikako trenerom ne sme zvati) ali daj bre,pa nisu vodili na menadzeru klubove,a ne na Milanu da se uce. Nama sto se igrackog kadra tice ne fali mnogo,jedan vrhunski napadac i jedan vrhunski kreator i na klupi trener koji ce to znati da uklopi,dolaskom Kake kao igraca,igracemo BAR 20% bolje to garantujem,jer je covek doktor. Sve u svemu,ajde malo dobrih stvari da nam se desi.

avatar
Forza Juventus
Thursday, 23.11.2017
12:29

Da li Vi namerno pogresno pisete prezime g. ČEFERINA ili je to samo neznanje I loše uradjen posao od strane urednika portala? Jer ovo je treci put kako pogresno pisete prezime predsednika UEFE.

avatar
Bidza i Tridza
Thursday, 23.11.2017
14:57

Druze, pogledaj ko je napisao vest. On stalno menja imena,nebitno dal su fudbaleri, kosarkasi ili funkcioneri. Mozda je i svoje ime promenio.