Milan već dobio prvu korpu!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 02.10.2017.
07:45
Izvor: Sportske.net

Od sna navijača nema ništa, Montela preživeo, ali dokle?

EPA/SIMONE ARVEDA
EPA/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Posle poraza od Rome krenule su odmah spekulacije kada je u pitanju novi trener Milana.

Navijači traže Montelinu glavu, međutim on će preživeti treći neuspeh u sezoni. Naime, klub u ovom trenutku nema drugo rešenje, a rešen je da pruži "Aeroplaninu" šansu i u gradskom derbiju. Poraz protiv Milana bi svakako doveo Montelu na ivicu otkaza, ali teško će biti naći adekvatnu zamenu.

Jer, Milan je dobio prvu "korpu".

Naime, kako pišu italijanski mediji, Karlo Anćeloti je odbio svaku mogućnost da sedne na klupu nekadašnjeg kluba. On nema nameru da preuzima tim za vreme sezone, a takođe ne vidi sebe u Seriji A.

Zbog toga su bilo kakve priče o njegovom dolasku bez ikakvog osnova i svakako da će biti teško privući neko drugo veliko ime, pogotovo ako se Milan ne plasira u Ligu šampiona.

Klub u ovom trenutku, osim što razgovara o reprogramu dugova od strane investicionog fond (podsetimo radi se o pozajmici većoj od 300 miliona, sa kamatom od 10% koju Milan treba da plati ove nedelje), pokušava da zbije redove i istraje, veruju da će pre ili kasnije sa igračima koje imaju stvari leći na svoje mesto.

Direktor Fasone je rekao da ni neuspeh, odnosno plasman izvan top 4 ne bi bio smak sveta, ali jasno da bi to imalo ogromne finanijske posledice, ne samo kada je FFP u pitanju već uopšte ulaganja.

Vlasnik Li, traži nove investitore u Kini, ali sve je to otežano zbog odluke vlade u Pekingu da zabrani, odnosno ograniči ulaganja van zemlje.

U svakom slučaju, Montela, makar kada je Anćeloti u pitanju može da odahne i da se sprema za derbi za dve nedelje. Ali, u svakom slučaju čini se da njegova ekipa kvalitetom dosta zaostaje za onim najboljima i da se to videlo i protiv Rome.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mino Rajola
Monday, 02.10.2017
12:36

Bankrot, pa stečaj pa preselenje u zadnju ligu.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Monday, 02.10.2017
08:30

Inace, prosli put nas je preuzeo u novembru kad je dosao umesto Fatiha Terima, a ne vidim da mu je nesto falilo sa nama. Ako zbog nas ne moze da napravi izuzetak...

avatar
Oldboy
Monday, 02.10.2017
08:13

Ne mislim konkretno na Anćelotija, ali jadni su treneri koji neće da preuzimaju ekipe ako im se ne skocka sve po njihovoj želji. Budi mangup pa od ničega napravi nešto

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Monday, 02.10.2017
07:55

Toliko o njemu kao navijacu Milana, i ranije je imao neke slicne postupke, a nikad nam nije ni dao nekog svog igraca tako da ni sa te strane nije bilo pomoci. Daj da mi budemo i deseti u prvenstvu (isti je djavo da li si peti ili deseti ako nisi medju cetiri) ako cemo osvojiti LE:-D Inace, da li je osam ili deset (neko je napisao i osamnaest) posto, hocemo li (sa)znati pouzdano- tipa ikada? :-D