Milan u subotu kao na giljotinu, Srbin otpada bez Lige šampiona!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 03.04.2019.
12:00
Izvor: Sportske.net

"Rosoneri" u velikoj krizi, više ne pobeđuju, a izgleda da će na najteže gostovanje desetkovani. Naredna sezona zavisi od finiša ove, stvari ne izgledaju dobro...

EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO
EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Mnogo problema u Milanu, naime, kako sada stvari stoje, čeka ih teška završnica šampionata.

Skupo su platili protiv Udinezea, osim dva boda izgubili su i Donarumu i Paketu za koje nemaju prave zamene, a najgora vest je gostovanje Juventusu u subotu.

Šanse da se golman i Brazilac oporave su gotovo nikakve, a Gatuza ima problema sa povređenim Susom, Kesijem i Kontijem.

Juventus ne prašta, iako ih čeka duel sa Ajaksom, izvešće gotovo najbolji tim, imaju mnogo igrača, čak i desetkovani lako pobeđuju, dokaz je meč na Sardiniji sinoć.

Sa druge strane, Milan bi neučestvovanjem u Ligi šampiona uništio sezonu, naime, ne bi bilo novca za ozbiljna pojačanja, ali ni trenera, pošto Gatuzo, u slučaju neuspeha neće ostati.

Evo kako stoje stvari, Milan je četvrti, ima četiri boda više, ali i dva meča više od Lacija, jedan od Atalante.

Lacio danas gostuje u Ferari protiv SPAL-a, tamo nije lako velikim timovima, ali ako pobede, biće na korak. Roma čeka Fiorentinu i ona će se približiti na dva boda, ako dobije kod kuće.

I onda za Milan sledi gostovanje u Torinu za vikend, Lacio čeka Sasuolo, i tada bi i dalje uz utakmicu manje mogli da preskoče "Rosonere". Taj zaostali meč je takođe kod kuće sa Udinezeom, pa se može reći da imaju veoma povoljan raspored. Doduše pre toga će gostovati Milanu, ali dobili su Inter na "Meaci", Milan će biti pod mnogo većim pritiskom.

I onda završnica šampionata, oba tima imaju par lakih mečeva kod kuće, nema velikih derbija, ali ima neugodnih gostovanja. Drugim rečima, ako Milan ne dobije Lacio kod kuće za par nedelja biće veoma daleko od Lige šampiona.

Neuspeh bi značio odustajanje od glavne mete, danas je potvrđeno da je to Sergej Milinković Savić, sa druge strane žele i Kjezu, tu je Juve u prednosti, ali priča se da bi mladi igrač otišao negde gde odmah može da bude starter, što je u redovima šampiona nemoguće.

No, bez novca od Lige šampiona, stvari će delovati mnogo teže...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 03.04.2019
18:18

Ne brinite , uzimate 3 boda ovaj vikend , onako , cisto bratski :DDD

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 03.04.2019
13:46

Inace, ovo ti je iznenadjujuce korektan clanak o nama, samo nastavi tako:-D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 03.04.2019
13:41

Rino GatuzO ima velikih problema (Paketa je sad Staketa jer ide na stakama) pa mu predlazem da se prebaci na 3-4-1-2 i ovu ekipicu: Reina- Kaldara, Musakio, Romanjoli- Konti (Kalabria), Kesi, Bakajoko, Rodrigez ili Laksalt- Calhanoglu- Pjontek, Kutrone. Na prepad sa 2 napadaca Hahaha Eventualno 3-4-2-1 pa da Kasti i Hakan budu iza Pjonteka.

avatar
Uncle Fester
Wednesday, 03.04.2019
13:21

U subotu Milan pobjeđuje 0:1, gol daje Romanjoli iz kornera u 82 minutu!!!