Milan - Srce bije za Juventus! Ovo su sve kombinacije...

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 12.05.2019.
09:08
Izvor: Sportske.net

Verovatno italijanski šampion neće imati nikada više takvu podršku od "Rosonera".

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Milan je uspeo da veže dve pobede za šest dana i vrati se u trku za Ligu šampiona. Sada su peti, gledaju napred, a njihovu sudbinu u rukama drži šampion Juventus.

Samo Juve može da ih uvede u Ligu šampiona.

Naime, Milan je preskočio Romu, ima tri boda više od "Vučice" koja večeras dočekuje Juventus. Tačno je da Juve nema nikakav takmičarski motiv, ali sa druge strane, isto je bilo protiv Intera i Torina, pa nisu izgubili.

Ipak, za Milan je važnija sledeća nedelja, kada Atalanta gostuje u Torinu. I tim iz Bergama je juče pobedio, na +3 su u odnosu na "Rosonere", ali oni sledeće nedelje igraju ključni meč. Ako ostanu neporaženi protiv Juventusa, imaće zicer za Ligu šampiona u poslednjem kolu kod kuće protiv nezainteresovanog Sasuola. Ako Atalanta osvoji četiri boda u poslednja dva meča, Milanu neće biti dovoljne pobede protiv Frozinonea i u Ferari, poslednjeg dana sezone. Ako, pak Juve dobije Atalantu i timovi završe izjednačeni na tabeli, Milan je u prednosti, ima bolji međusobni skor.

Jasno, možda Inter popusti, ali teško je tako nešto očekivati. Naime, oni sutra dočekuju Kjevo, pobedom bi se vratili na treće mesto, zatim gostuju u Napulju, ali i ako izgube, rešavaju sopstvenu sudbinu protiv Empolija kod kuće u poslednjem kolu. Sa dve pobede u poslednja tri kola, Inter je sigurno u top 4.

Romi sve staje u večerašnji meč, bez pobede protiv Juventusa, teško će, i da dobiju Sasuolo u gostima i Parmu kod kuće, imati priliku da stignu u top četiri.

Dakle, ovako stoje stvari:

Atalanta 65 bodova, do kraja dva meča, Juve u gostima, Sasuolo kod kuće.

Inter 63 boda, do kraja, Kjevo kod kuće, Napoli u gostima, Empoli kod kuće.

Milan 62 boda, do kraja Frozinone kod kuće, SPAL u gostima.

Roma 59 bodova, do kraja Juventus kod kuće, Sasuolo u gostima, Parma kod kuće.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Sunday, 12.05.2019
16:16

Kontam da su ove kombinacije zanimljive novinarima, ali realnost je da ce Atalanta i Inter u LS!

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 12.05.2019
12:05

atalanta blizu LS,hetafe isto veoma blizu,celsi se vec plasirao...ko bi na pocetku sezone rekao da ce se ti,da kazem autsajderi plasirati u LS?

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 12.05.2019
11:05

Ja sam za to da svako uvek gleda sebe i svoj klub, a da mi nece biti zao ako Atalanta izgubi, naravno da nece Hahaha Sad cak ispada da ce nas mozda samo jedan bod udaljiti od LS, a mogli to jest morali smo da ga uzmemo gde god smo hteli...

avatar
Boris Nedeljkovic
Monday, 13.05.2019
02:34

ne kontam zasto se ne bi inter pokliznuo???! Msm kad vec prave taktike eto i tog resenja....msm ima ih vise ali jedno je od mogucih....msm da ce sve za zelenim stolom ili nekim tamo stolom da se resava...bar sto se nas tice...jednostavno moraju da zatvore dva meca bez obzira na sve!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 13.05.2019
17:21

Bojim se da je upravo to tvoje odgovor...