Milan se znoji zbog najtalentovanijeg na svetu!

  • Autor: Vladimir Stojanović

  • 04. oktobar 2016.

  • 09:38

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Gde je Rajola, tu je uvek nelagoda. Skepsa vezana za nove vlasnike, ali i raskid nekadašnjeg savezništva bi mogli da dovedu do šokantnog razvoja događaja.

Milan se znoji zbog najtalentovanijeg na svetu!
Zove se isto kao Bufon, kažu da ima taj potencijal, sa 16 godina mu je Siniša Mihajlović pružio šansu pre iskusnog Dijega Lopeza.

To nije bio kapric već fantastična procena, danas je po mnogima najtalentovaniji golman na svetu, standardan mešu "Rosonerima", verovatno jedini član sadašnjeg tima koga čeka velika karijera.

Njegov menadžer je Mino Rajola, i to plaši Milan.

Naime, Rajola je već izrazio sumnju u nove vlasnike, skeptičan je po pitanju njihovog novca, a za pravo su mu dale tvrdnje "Blumberga" da su kineski investitori lažirali neka dokumenta u procesu preuzimanja Milana.

To je demantovano, videćemo kolika će biti ulaganja, poručuju da Montela treba da kaže koga želi i da će oni učiniti sve da Milan vrate na stare staze slave.

Ali, Rajola želi novi ugovor za svog pulena, momka koji je Napolitanac, i kako klinac je iz fudbalske akademije bliske Napoliju u rodnom Kastelamare stigao u Milan za 250 000 evra. On se pridružio bratu koji nikada nije dobio šansu u "Rosonerima", a od ove sezone je u Grčkoj, brani za Asteras Tripolis.

Đanliđi ili "Điđio" kako ga zovu je mnogo talentovaniji, jasno da bi svi veliki klubovi na svetu želeli da ga vide u svojim redovima. Čak je i Florentino Perez spreman da zakopa ratne sekire sa Rajolom kako bi doveo italijanskog golmana, ali Milan će učiniti sve da zadovolji ambicije kontroverznog menadžera i sačuva Donarumu.

Druga opasnost, prema italijanskim medijima je Juventus. Oni će za dve godine tražiti zamenu za najskupljeg, verovatno i najboljeg golmana svih vremena, Bufona i jasno je da bi Donaruma bio prva ideja. Sada zbog određenog pakta sa Berluskonijem sigurno ne bi probali da preotmu Donarumu Milanu, ali kada Kinezi postanu vlasnici takva vrsta ograda će nestati.

Ipak, ovo su spekulacije, jer za Donarumu kažu da čvrsto stoji na zemlji, da ga uspeh nije poneo, da je veoma skroman i da ne postoji šansa da na taj način "izda" Milan gde je dobio priliku.

Ali, sa Rajolom iza leđa, odlazak u Španiju ili Englesku nije nemoguć.

Navodno, više ga zanima hoće li Milan oformiti ekipu sposobnu da se bori za trofeje nego broj nula u ugovoru, Rajola zbog toga želi da Kinezi odagnaju skepsu, da na delu pokažu da imaju novac i dovedu ozbiljne igrače kako bi ekipa bila dovedena na nivo na kome je već Donaruma.

U suprotnom, zna se...
  • facebook
  • twitter
  • email

Komentari