Milan prelomio? Ko će vaditi kestenje iz vatre, ovo su pet kandidata!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 07.10.2019.
10:45
Izvor: Sportske.net

Do kraja dana, ili sutra, Marko Đampaolo će biti smenjen.

EPA-EFE/LUCA ZENNARO
EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Povezane vesti

Marko Đampaolo nije potrajao ni četiri meseca na klupi "Rosonera", i pobede koje je ostvario, bile su neuverljive, neke čak i slučajne, u odnosu na viđeno.

Ni vlasnici, ni uprava nisu zadovoljni, Zvonimir Boban je veliki protivnik trenera koji ne koristi dovedena pojačanja, Maldini je probao da ispegla stvari, ali sada je i njemu jasno da će teško Đampaolo popraviti stvari.

Sa druge strane, i dalje nema dogovora sa nasledniko. Za pregovarački sto se vratio Spaleti, koji je u prvi mah odbio dolazak, problem su 15 miliona evra kojih bi se odrekao od Intera, ali stižu vesti da je Milan spreman da mu to nadoknadi.

Navodno, porodica Singer, vlasnici "Eliota" su spremni na nova izdvajanja kako bi spasili sezonu.

Ostala imena ne privlače toliko pažnje. Rudi Garsija je jedno, Stefano Pioli drugo, on je u trci i za klupu Sampdorije koja će smeniti Di Frančeska tokom dana.

Sa Marselinjom se nije otišlo dalje od inicijelnih kontakata, a Gatuzo je navodno tražio da svi direktori, iznad Maldinija, koji su doneli odluku da ga otpuste budu smenjeni, što je nemoguć uslov.

Na kraju, ostaje Ranijeri kao privremeno rešenje do leta, ali takođe niko ne vidi da on može da pokrene stvari.

Potrebno je veliko ime, ali Alegri i Murinjo su nemoguće misije, treba reći da bi u klubu najradije videli Spaletija na klupi, koji ima mnogo iskustva uspevao je da pokrene timove, zna kako se bori za Ligu šampiona, ima autoritet, no, on traži, kako rekosmo, veliki novac.

Sada je vreme odluka, do srede, kada se u "Milanelu" nastavljaju treninzi, Milan bi trebalo da ima novog trenera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Montenegrino10
Monday, 07.10.2019
13:21

Od samog početka sam bio skeptičan, odavno nisam vidjeo tako lošeg trenera, gori je od Montele čak.
Nadam se da će uzet nešto da valja. Wenger bi bio odličan za izgradnju tima Spaletti isti nije loš ali ćemo mi baksuzi uzet Ranierija ili Piolija.

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 07.10.2019
11:15

Uh, Spaleti, to bi bilo dobro... Ozbiljan i dokazan trener, sve ostalo bi bilo novo poigravanje... Gatuzo legenda!

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 07.10.2019
11:02

Milan treba da namoli Vengera da dodje! Oni nemaju toliko los tim ja mislim cak za TOP4 su spremni i sa njim bi to ostvarili. E sad pitanje je bili on to prihvatio.

avatar
REVØLT
Monday, 07.10.2019
10:54

Venger hoce u svetsku fudbalsku federaciju, Poketino je ''sweet dream'', neki stariji italijanski treneri nisu ni razmatrani isto kao sto nije ni veliki Hidink.