Milan postao favorit pred "Madoninu" iz nefudbalskih razloga?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 13.10.2020.
09:10
Izvor: Sportske.net

Očigledno, stvari koje nemaju veze sa terenom itekako bi mogle da odrede tok šampionata, ne samo u Italiji.

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Teška situacija za Inter pred derbi. Antonio Konte razbija glavu kako da sastavi tim. Naime, Bastoni, Škrinjar, Galjardini, Naingolan, rezervni golman Radu i Ešli Jang imaju koronu, dok je Stefano Sensi suspendovan.

Bastoni će biti testiran u četvrtak, ako italijanska vlada smanji izolaciju na 10 dana sa dve nedelje, mogao bi da igra, u slučaju da je negativa.

Samo četiri igrača i Konte ostali su u klubu, oni su u izolaciji kako ne bi rizikovali. U pitanju su Ranokija, golmani Handanović i Padeli i tek pristigli Mateo Darmijan.

Ostali će u četvrtak stići u klub, biće odrađeni testovi, a Konte će imati samo jedan trening pred "Madoninu" u subotu.

U Milanu situacija je bolja, Ibrahimović se oporavio, negativan je i igraće, verovatno sa Rebićem koji je na putu oporavka od povrede lakte zadobijene u meču sa Krotoneom. Izostaće Gabija koji se zarazio sa mladom reprezentacijom i Leo Duarte koji je i dalje pozitivan, ali oni nisu standardni igrači. Oporavio se Romanjoli što je za Piolija najvažnije, on i Kjaer bi trebalo da čine defanzivni zid pred Donarumom. Milan ima manje igrača na reprezentativnim obavezama, veća je mogućnost da se sačuvaju od virusa. U Interu se plaše da bi još neko pozitivan mogao da bude nakon povratka sa reprezentativne akcije. Konte ima širok izbor, ali ako još neko ima koronu to će biti novi problem.

Baner 7

Malo-pomalo, iako je na papiru Inter jači, Milan postaje favorit pred subotnju "Madoninu", a razlozi nisu fudbalski...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
crno-crveno
Tuesday, 13.10.2020
18:08

Treba reci realno kako god inter je jaci ali nije u nekoj formi protiv fiorentine jedva izvuko zivu glavu a protiv lacija pokazao da je van forme.
Ali i takav ima kvalitetne igrace i ako lautaro i lukaku budu motivisani bice tesko milanu.

Sa druge strane rebic i ibra nisu odigrali nijednu takmicarsku utakmicu zajedno ove sezone. Milan Igrao sve utakmice sa najmladjim timom u istoriji milana i na nekima se mucio na nekima bio odlican.

Kakva ce utakmica biti zavisi od milana tj od igraca koji se vracaju u tim romanjolija rebica i ibre pitanje je koliko su spremni a svi moraju da igraju jer milan nema sanse sa ovom djecom u napadu protiv interove odbrane.
Ako romanjoli bude na visini zadatka sa kjerom a rebic i ibra uz calha i salamakersa pritegnu desetkovanu odbranu intera milan ce da slavi.

Ali ponavljam inter je kvalitetna i iskusna ekipa ko god igrao ne moze milan biti favorit.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 14.10.2020
13:46

Reba nece poceti 100%.

avatar
Aleksandar 7
Tuesday, 13.10.2020
12:33

Milan se prosle sezone "sklonio" Interu dok su ovi bili u trci sa Juveom za titulu.Ako se neko ne seca (2-0) 2-4...smehoteka drugo poluvreme.
Tako da Inter to verovatno vraca pa im je svejedno.
Cisto onako kladionicarski.
Poznati su odlicni odnosi dva kluba.Probajte svakako...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 14.10.2020
13:46

Sudija im je priznao neregularan gol, nemoj to da zaboravis.

avatar
No rules
Wednesday, 14.10.2020
17:23

Hahahaa. Kontam da se sprdas. Pa ne igraju oni u kukuruz ligi vec u calciu.

avatar
lol (NewProfile)
Tuesday, 13.10.2020
09:56

Inter ima jaku klupu i po meni su i dalje favoriti, Milan ceka Rebica (jos nisu sigurni da li ce se vratiti), a igracima Intera zelim brzo ozdravljenje, Milan bi bas imao problem ako bi ih ovakav problem snasao.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 13.10.2020
09:20

Nije Kjaer nego Kjer, a Reba najverovatnije nece biti starter u subotu, cak ni najmanje nisam siguran da ce covek uopste moci da udje u igru protiv naseg mladjeg brata. U Milanu stanje uopste nije ruzicasto jer mi ionako (i dalje) nemamo veliki roster, to je toliko daleko otislo da nas je i Rio Ave namucio...