Milan poslao Veronu u Seriju B i skočio na željeno mesto

Autor: Nikola Miloradović
subota 05.05.2018.
19:56
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Milana slavili su na premijeri 36. kola Serije A.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

"Rosoneri" su pred svojim navijačima slavili protiv Verona sa 4:1 (2:0) i tako ih poslali u niži rang takmičenja.

Već u trećem minutu su izabranici Đenara Gatuza pripretili, Leo Bonući je šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je golman Verone Silvestri uspeo da ukroti njegov udarac.

A onda, 11 minut, Suso dodaje loptu do Čalhanoglua, a ovaj lepim udarcem sa ivice kaznenog prostora donosi prednost ekipi Milana.

Nekih 20ak minuta kasnije, Kutrone prihvata odličan pas Bonaventure u kaznenom prostoru rivala i postiže svoj osmi gol u Seriji A ove sezone.

Do kraja prvog dela igre nije bilo golova, a onda je nakon samo četiri minuta nastavka Milan došao i do trećeg gola. Suso proigrava Abatea u kaznenom prostru rivala, a ovaj sjajnim udarcem spoljnim delom stopala matira Silvestrija za 3:0.

Mogao je Milan i do četvrtog gola, Lokateli je šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je ovoga puta Silvestri dobro intervenisao.

U 70. minutu je malo nedostajalo da Verona dođe do pogotka, Romulo je tukao iz slobodnog udarca, ali je na sreću Donarume pogodio prečku.

U nastavku nešto slabiji ritam, a gosti u 85. minutu dolaze do počasnog pogotka, strelac je bio fudbaler iz Južne Koreje, Li.

Konačan rezultat postavio je Borini u 89. minutu, na asistenciju Bonaventure, drugu na utakmici.

Na kraju ubedljiva pobeda "Rosonera", došli su do 60 bodova i do šestog mesta, koje vodi u Ligu Evrope, dok je Verona ostala pretposlednja i na dva kola do kraja nemaju ni teoretske šanse da opstanu u eliti, pa će naredne sezone ponovo igrati Seriju B.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R BRANI (A.) MADRID
Saturday, 05.05.2018
20:04

Verona bolja od nas u medjusobnom. Nadam se da cemo imati 50 posto pobeda u prvenstvu i da cemo se domoci trofeja u Kupu, trenutno smo na t(ak)vom nivou da nista vise ni ne mozemo da ocekujemo do daljnjeg.

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 05.05.2018
22:00

Nisi li se malo zeznuo sa ovom zagradom? : )

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Sunday, 06.05.2018
18:08

Jesam, treba da ide posle -v- kao Verona:-D Hvala na sugestiji:-D