Milan - Od gazde i 10 miliona evra ni traga ni glasa...

Autor: Vladimir Stojanović
subota 24.03.2018.
11:10
Izvor: Sportske.net

Novac nije stigao, rok produžen, da li će klub već početkom aprila pasti u ruke investicionog fonda?

EPA/MATTEO BAZZI
EPA/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

U Milanu i dalje neverica, od gazde ni traga ni glasa. Naime, Jonghong Li nije uplatio očekivanih 10 miliona evra juče, ima vremena još desetak dana, inače će Milan pasti u ruke investicionog fonda Eliot.

Klub, odnosno vlasnik moraju da uplate 35 miliona evra do juna kako bi se registrovali za novu sezonu, ali bi Li do tada mogao da izgubi vlasništvo nad klubom.

Posle bankrota u firmi u kojoj je posedovao deonice, teško da može da nađe novac bez novih pozajmica i reprograma pod još gorim uslovima.

Podsetimo, ako toga ne bude, suočiće se sa situacijom da mora da u oktobru isplati pozajmicu od 303 miliona evra, što je nemoguća misija.

Kinez se ne pojavljuje u Milanu, ali u klubu smatraju da američki fond neće dozvoliti propast, odnosno da će preuzeti klub, garantovati pred UEFA za Milanovu likvidnost i naći drugog investitora.

I dalje se pominju Ališer Usmanov, manjinski vlasnik Arsenala, kao i vladari Dubaija, dok je Monako demantovao da je njihov vlasnik Ribolovljev zainteresovan da preuzme kontrolu nad Milanom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 24.03.2018
18:40

ama jeste dosadni s tom temom skoro gore nego kad se Pogba prodavao

avatar
Offside
Saturday, 24.03.2018
14:48

Milanu je jedini izlaz da nadju seika tipa El Kalifi.Drugi niko nece ulagati pare kao seici.Nikakvi Rusi,Kinezi ili ko vec,samo seici i to je izlaz!Oni,po meni,vise osecaju fudbal i velicinu kluba od Kineza sto se vidi na primeru PSG i Sitija a primera ima jos,dok Kinezima nije uspeo ni jedan projekat.Katastrofa je ovo kroz sta prolaze Milan i Inter,giganti kao oni ovo nisu zasluzili!

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Saturday, 24.03.2018
17:30

Zasto mislis da Rusi ne razumeju? Sigurno se ne razumeju u fudbal manje od Arapa.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Saturday, 24.03.2018
13:06