Milan neće promeniti trenera i to iz najgoreg mogućeg razloga!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 05.10.2019.
09:57
Izvor: Sportske.net

Izgleda da mu je pozicija sigurna, makar još mesec dana...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Milan je u veoma teškoj situaciji. Večerašnji meč protiv Đenove, na "Marasiju" bi trebalo da bude odlučujući za trenera Đampaola, međutim, kako pišu italijanski mediji on neće izgubiti posao.

Razlog je, odsustvo alternativa.

Svi treneri koje je želeo klub su odbili, Spaleti traži previše novca, Alegri i Gatuzo ne žele da se vrate, Murinjo je bio samo spekulacija. Sa druge strane, nije jeftin ni Rudi Garsija, pa Boban i Maldini jednostavno nemaju rešenje.

Pričalo se o Ranijeriju, međutim, klub ne smatra da je iskusni trener rešenje, pa je ovo prednost Đampaola, nema ko da ga zameni. On je već poručio da ni u kom slučaju neće dati ostavku, ima ugovor na dva miliona godišnje, sigurno to ne može da dobije nigde u Italiji, za njega je ovo posao karijere.

Zbog toga, realnija je situacija da ostane, makar do sledeće pauze u novembru, jer klub ne zna šta da radi. Posle Đenove i dve nedelje odmora, Milan čeka Leće, ide kod Rome, dočekuje SPAL i Lacio, gostuje Juventusu. Dakle, raspored je težak, ako nastave ovako do tada će sve biti izgubljeno, mada realno, niko ne očekuje da bi Milan na kraju sa ovim timom mogao da završi u top 4.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Sunday, 06.10.2019
08:21

Господе Боже! На шта је спао велики Милан кад нико од великих тренера не жели да дође!

avatar
REVØLT
Saturday, 05.10.2019
10:12

RG 1 (Rino) želi da se vrati pod određenim (i već gore_navedenim) uslovima, RG 2 (Rudi) je neko čiji bi dolazak bio problematičan, barem tako kažu ROFL

avatar
REVØLT
Saturday, 05.10.2019
10:10

Istine radi: "Korijere dela Sera" piše da bi Đenaro Gatuzo prihvatio povratak na klupu Milana samo pod uslovom da dvojica od četvorice direktora koji su trenutno zaposleni napuste klub. Prema pisanju ovog lista, Milan se muči da pronađe bolju alternativu od Đampaola, ali, i od Gatuza. Ovaj štampani medij tvrdi da je Milan već odbijen od strane Lućijana Spaletija dok Andrej Ševčenko ne želi da napusti kormilo ukrajinske nacionalne selekcije. Klaudio Ranijeri je otpisan kao opcija za novog šefa stručnog štaba pa se sad okrenuo Sampdoriji i bliži je toj klupi dok Rudi Garsija i njegov dolazak otvaraju i povlače sa sobom mnoga pitanja. Novinski izveštaj se završava zaključkom da bi Gatuzo ponovo preuzeo "vruć krompir" samo ako bi dvojica od četvorice (Paolo Maldini, Zvonimir Boban, Frederik Masara, Ivan Gazidis) otišla iz Milana iako nije naveden razlog za takav uslov. Znači, Spaleti je nas odbio, a RG želi da se vrati. RG je sporan iz više razloga, mislim da nisu samo pare u pitanju, a ne verujem da je Murinjo uopšte bio opcija, a još manje da bi prihvatio da nas vodi jer voli Inter. Baš smo žalosne sove, sedam godina!