Milan lagano u četvrtfinale Kupa

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.01.2020.
20:01
Izvor: Sportske.net

''Rosoneri'' bez problema u duelu sa SPAL-om.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Dobili smo još jedan četvrtfinalni par Kupa Italije.

Torinu, koji je ranije eliminisao Đenovu (2:1) suprotstaviće se Milan, koji je večeras na svom terenu ubedljivo savladao ekipu SPAL-a rezultatom 3:0.

Vođstvo ''Rosonerima'' doneo je Kšištof Pjontek u 20. minutu. Odličan posao obavio je Benaser, koji je kroz sredinu pravovremeno uputio loptu Pjonteku, ovaj je izašao jedan na jedan sa golmanom i rutinski ga savladao.

Prednost Milana duplirana je u završnici prvog poluvrenmena, kada je Pjontejk bio u ulozi asistenta, a egzekutor Kastiljeho, koji je uputio prelep udarac iskosa sa desne strane u suprotni ugao, za 2:0 pred odlazak na odmor.

U nastavku potvrda trijumfa još jednim pogotkom, ovoga puta strelac Teo Ernandez u 66. minutu.

U gostujućem timu u startnoj postavi bili su i Nenad Tomović na poziciji štopera i Marko Janković, bivši fudbaler Partizana u veznom redu. I jedan i drugi su zamenjeni sredinom drugog poluvremena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Wednesday, 15.01.2020
22:41

Пјонтек коначно. Ребић исто од првог минута. Осећам да ће ова полусезона бити боља. Уз по још једно или два појачања, може се Милан борити за ЛЕ. Кад је ЛШ у питању, тешко.

avatar
MottiYazata
Wednesday, 15.01.2020
22:08

Лепо је видети победу без мучења, макар био куп у питању. Ребић или иде сигурно или је одлучио да се потруди. Кастиљехо за стартера до краја сезоне. Кјер је био скроз ок, очекујем да тако и остане. Сускелу продати оном ко понуди више од 2 бурета вина од 50 литара.

avatar
REV
Wednesday, 15.01.2020
21:14

Jako mu je tesko palo kada je morao da donese odluku da pogleda VAR...