Milan izbegao poraz, neverovatno veče za Zlatana Ibrahimovića!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.11.2020.
22:43
Izvor: Sportske.net

Verona izdržala brojne napade Milana, preživela i Ibrahimovićev šut sa bele tačke i na kraju umalo pobedila!

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Iako su vršili veliki pritisak u drugom poluvremenu, fudbaleri Milana su bili na pragu poraza na svom terenu u duelu sa Veronom, posle dva rano primljena gola.

Na kraju, ipak 2:2, zahvaljujući pogotku Zlatana Ibrahimovića u nadoknadi vremena, ali popularni Ibra će imati za čime da žali posle večerašnjeg meča.

Gosti su poveli već u šestom minutu igre i najavili da bi Milan mogao da ima velikih problema. Sve se dogodilo posle kornera sa leve strane, Donaruma je najpre zaustavio jedan pokušaj gostiju, ali je na odbijenu loptu pored defanzivaca Milana natrčao Čeh Barak, koji je uspeo da je iz peterca ubaci u mrežu - 0:1.

Pravi problemi za Milan počinju od 19. minuta, kada su gosti duplirali prednost, i opet posle prekida. Ovoga puta puta je u pitanju bio slobodan udarac sa leve strane, usledio je centaršut, pa odbijena lopta, a onda snažan udarac Zakanjija i lopta se od Kalabrije odbijau u Donaruminu mrežu - 0:2!

Naravno, očekivao se odgovor ''Rosonera'', a dogodio se osam minuta kasnije. Akcija Milana tekla je po desnoj strani, Kalabrija je odlično centrirao za Kesija, na kraju lopta je zakačila Manjanija i završila u mreži - 1:2.

Imali su domaći dovoljno vremena da do kraja meča makar izbegnu poraz, ali prosto je neverovatno šta su sve promašivali Ibrahimović i drugovi.


Deset minuta kasnije Ibrahimović je udarcem glavom pogodio mesto gde se spajaju prečka i stativa, potom je imao još jednu veliku šansu sa samo par metara od gola, kada je golman Silvestri instinktivno reagovao i sprečio već ''viđen'' pogodak.

Na ulasku u nadoknadu vremena, mreža gostiju se ipak zatresla, Kalabrija je pogodio, ali posle intervencije iz VAR sobe, sudija nije priznao taj pogodak, jer je prethodno Ibrahimović rukom zakačio loptu?!

Ali, nastavio je Milan sa napadima do poslednjih trenutaka i to se ''Rosonerima'' i upornom Ibrahimoviću konačno isplatilo. Dijaz je sa gol-aut linije centrirao sa desne strane, a Ibrahimović zahvata loptu glavom i ovoga puta nije bilo greške - 2:2!

Dodajmo još da je naš Darko Lazović sa kapitenskom trakom odigrao svih 90 minuta u ekipi Verone.
 
Standings provided by SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar 7
Monday, 09.11.2020
00:13

Ne valja.. Rezultat naravno.
Ponovo golovi iz prekida..
Simptomaticno vec postaje.
Nadajmo se da ce nas brat Gatuzo "propustiti"...sledece kolo.
Ovakvi mecevi se moraju dobijati..
Narocito kada vecina favorita kiksne kao danas.. Tj odigra medjusobno nereseno..
Jako los rezultat.. Idemo dalje.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 09.11.2020
00:08

U noge je pogodila Donarumu, ispravljam se. Rebic onda nije igrao rukom, to se odmah videlo, Hakan jeste bio u ofsajdu, trebalo je da pisem malom, ne navodnom. I dok je bilo opravdano da ne kupimo stopera po svaku cenu, mislim da ce nam se obiti o glavu to sto sad nemamo zamenu za Kesija i sto se nismo malo bolje pojacali po toj desnoj strani. Dalo i Hauge bi morali da igraju vise kad su vec dosli, najezio sam se kad sam video da se Kastiljeho zagreva...

avatar
Oldboy
Monday, 09.11.2020
00:51

Hauge igrao rukom dva puta za 10 minuta

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 09.11.2020
09:10

Gde i kad je igrao drugi put? Mislim da sam video tu jednu ruku.

avatar
crno-crveno
Monday, 09.11.2020
00:04

Ne znam sta bi rekao za ovu igru.
Nisu imali srece u odbrani 2 lako primljena gola.
U zadnjih 3-4 utakmice su primili dosta nesretnih golova.
Ali nadam se da ce posle pauze biti bolje da ce se odmore malo svi.

avatar
MottiYazata
Monday, 09.11.2020
00:02

Према неким мојим проценама, треба нам бар 73 поена за Лигу Шампиона, што значи минимум још 19 победа, по могућству над директним конкурентима да буде нека, било би лепо. Затим, да се Златан склони са извођења пенала, било би лепо. И на крају, најлепше од свега би било то да почну да користе шансе чешће и више. Хвала.

avatar
juvealexx
Sunday, 08.11.2020
23:53

Milan drži pirla i Juventus "na životu" , večeras su imali priliku pobjeći na 6 bodova ,a onda bi se upalio "alarm" u Torinu ,ovako Pirlo će nastaviti da "uništava" Juventus i da se "uči"

avatar
lol (NewProfile)
Monday, 09.11.2020
00:49

Druze zar je tebi Milan glavni konkurent Juventusu? Mislim Milan ima odlicna start sezone ali Juve bolje da prati Napoli i Inter, oni su ipak konkurenti Juventusu. Milan tek onako stidljivo da uzme to cetvrto mesto.

avatar
juvealexx
Monday, 09.11.2020
15:08

Bolje ste posloženi pioli je bar "iskusan" trener za razliku od pirla iako mnogo ovisite o Ibrahimoviću , ali koji bar nije *sebičan" u napadu kao C Ronaldo u Juventusu

avatar
scofield
Monday, 09.11.2020
01:10

Kakav bre inter, imaju slabiji tim nego prosle godine

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 08.11.2020
23:50

Pre ce biti da je Verona izbegla poraz od 7-1, a ne da smo mi izbegli poraz: -P Romanjoli se povredio neposredno pre pocetka utakmice, Donarumu lopta pogodila u ledja (ili rame) pre prvog gola, Kalabrija postigao efektan autogol Hahaha, jedan gol nam najpre nije priznat
zbog navodnog ofsajda, drugi zbog igranja rukom (i faula u napadu), Ibrahimovic vec treci put masi penal (bolje da je pustio Kesija iako je nepisano pravilo da ne treba da izvodi onaj nad kojim je bio prekrsaj Hahaha), onda je pogodio i stativu, stvarno ne znam koji je ovo maler veceras bio, ali, nadam se da ce nam se vratiti po zavrsetku ove nove reprezentativne pauze. Inace, Aleksis (Selemekers) jos uvek ne zna za poraz kod nas, on je nasa talija:-D

avatar
lol (NewProfile)
Monday, 09.11.2020
00:52

I 2 idealne sanse za Tea si zaboravio, mada i sijaset drugih sansi, ali kad nece, nece. Jedina greska Piolija je sto nije Daloa uveo oko 80tog da probije po strani i pomogne Dijazu, Kalabrija solidan danas ali vidi se da nema snage.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 09.11.2020
09:13

Solidan? U odbrani je bio Veliki kanjon i podsetio nas je sve na ona njegova ''stara dobra'' vremena, tek onda kad je uklizao je pokazao da je ziv i u defanzivi:-D Greska je i sto Diaz nije usao mnogo ranije (mozda bi cak bilo bolje da je on usao nego Rebic koji jos uvek nije skroz fit i tako ce biti jos neko vreme), a nisam zaboravio nista, bas na samom pocetku sam napisao koji je trebalo da bude rezultat:-D

avatar
lol (NewProfile)
Sunday, 08.11.2020
23:47

Neverovatna utakmica, nije se dalo Milanu danas. 2 gola iz prekida ih totalno demoralisala, srecom brzi srecni gol vratio ali posle toga samo jedan tim je igrao. Steta za onaj promaseni penal verovatno bi Milan na kraju i dobio ali sta je tu je. Kesi 10tka odlicno igrao, ostali korektno. Eto umesto da odu u Napulj rastereceno s obzirom na bodovnu prednost, dosli su u situaciju da ako izgube padnu i onda klasicno borba za 5,6 mesto.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 09.11.2020
00:51

I Bena je bio odlican.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 11.11.2020
22:34

Posle sam bas pogledao ocene, Kesi i Benaser su bili najbolje ocenjeni:-D Jeste da me vrlo cesto nerviraju ti novinari kad ocenjuju, ali, mislim da su sad potrefili. Leao je isto bio dobar, da.

avatar
lol (NewProfile)
Monday, 09.11.2020
01:07

Pa iskreno, ovo mu je najslabija utakmica po meni, Leao je odlicno igrao ali taj momak ima problem u glavi, odjednom nestane. Kesi je leteo po terenu, dok Calhanoglu onako, nit smrdi nit mirise. Sad vadjenje protiv Napolija, ako je ikako moguce.