Milan ima plan - Braća će se boriti za mesto među stativama!

Autor: Nikola Miloradović
subota 24.06.2017.
20:42
Izvor: Sportske.net

Saga oko toga ko će biti golman "Rosonera" u narednoj sezoni se nastavlja.

EPA/DANIEL DAL ZENNARO
EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Već i ptice na grani znaju, Donaruma je odbio unosni ugovor Milana, prvi navodi su ukazivali da će poslednju godinu ugovoro sa "Rosonerima" presedeti na tribinama, ali su se stvari promenile.

Izvršni direktor kluba Marko Fasone je potvrdio da se sa Donarumom još uvek pregovara, a poznato je i do kada će "Rosoneri" čekati mladog čuvara mreže da donese odluku.

Više o tome u nastavku.


Trener Milana Vinćenco Montela se takođe uključio u čitavu priču, ranije se vratio sa odmora kako bi popričao sa Donaruminom porodicom.

Sada su u upravi kluba došli na novu ideju, spremni su da u svoje redove dovedu još jednog člana porodice Donaruma.

Naime, ukoliko bi Đanluiđi potpisao ugovor sa "Rosonerima", uprava kluba bi bila spremna da na mesto rezervnog čuvara mreže postavi njegovog starijeg brata Antonija Donarumu.

On trenuntno brani za grčki Asteras Tripoli, ima 27 godina, poput brata prošao je akademiju Milana, ali za razliku od Điđija nije dobio priliku u prvom timu.

Bio je na pozajmicama u Pijaćenci i Đubiju, da bi se 2012. pridružio Đenovi. Nije se ni tamo naigrao, proveo je jednu sezonu na pozajmici u Bariju, pre nego što se minulog leta preselio u Grčku.

Sada bi zahvaljujući svom mlađem bratu mogao da se vrati u svoj matični klub.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jovan Petrovic_fb
Monday, 26.06.2017
02:25

Jbt dal ja tripujem il ovaj Donarumin brat isti Bufon?

avatar
Srba Stamenkovic
Tuesday, 27.06.2017
08:30

To i jeste Bufon, brat i on su praktično isti.

avatar
Los Vikingos
Sunday, 25.06.2017
02:03

Previse Donarumi u jednom klubu! nSve je ovo glupo. Treba sacekati sta ce reci Donaruma posto decko se nije ni oglasio oko cele ove price. Mediji ne trebaju da dizu tolike tenzije oko toga, a ni mi ostali navijaci takodje, dok ne vidimo pravu istinu.nAko decko ne zeli da produzi ugovor, prodajte ga. Nije jedini golman na svetu. Sto jednostavno, kad se moze komplikovati. Tako ja vidim ovo.

avatar
Marchisio8
Saturday, 24.06.2017
20:56

Еее,Милане,Милане... Какви су ово јадни покушаји да задрже дијете од 18 година?! Ако није свјестан за кога брани,нека иде,клуба ће и даље бити. Овако само срозавају име.

avatar
R E V O L T
Saturday, 24.06.2017
20:44

BRUKA I SRAMOTA! Ovako smo uradili za Kaku i Digaa, ali ko je bio Kaka, a ko je ovaj zutokljunac, ej...

avatar
Alexander Stonsky
Saturday, 24.06.2017
22:50

Na Pes 2008 sam Digao pružio šansu i sjajan mi je bio 😁. Šalu na stranu, ovo ne bi bilo dobro zbog Plicarija. Momak zaslužuje šansu.

avatar
R E V O L T
Sunday, 25.06.2017
16:31

Kao sto si verovatno primetio, nisam za to da on ostane da nam brani, a ako je nekako moguce da potpise ugovor da bi Milan za njega uzeo pare, nemam nista protiv toga iako mislim da to nije realno:-) Prelazni rok nam je sad paralisan zbog balavca (uopste nije toliko ruzicasta situacija kao sto neki ljudi mozda misle, tek minimalni pomaci su tu napravljeni), zele to prvo da rese pa da predju na ostalo...