Milan dobija novog trenera početkom naredne sedmice?

Autor: Nikola Miloradović
petak 31.05.2019.
16:28
Izvor: Sportske.net

Italijanski stručnjak odložio odmor kako bi se dogovorio sa "Rosonerima".

EPA/MATTEO BAZZI
EPA/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Kako prenose mediji sa Apenina, Simone Inzagi želi na klupu Milana.

Italijanski stručnjak, koji je sa uspehom predvodio Lacio prethodnih godina, želi da se okuša na klupi velikana, pa je zbog toga odložio i odlazak na odmor u SAD.

Predsednik Lacija Klaudio Lotito bi da ga zadrži u prestonici, ponudio mu je i novi trogodišnji ugovor težak dva miliona evra po sezoni, dobio bi povišicu od pola miliona.

Ipak, Milan je bio još izdašniji, spremili su za Inzagija ponudu od 2,5 miliona evra godišnje, ali ne planiraju da nude Laciju nikakvu kompenzaciju za Inzagijeve usluge.

Upravo u tome leži problem, Inzagi je vezan ugovorom sa "Nebeskoplavima", ostaje mu da pokuša da upedi upravu Lacija da ga pusti na "San Siro", a Italijani tvrde da bi sve trebalo da bude poznato do utorka.

Kao jedan od glavnih kandidata za klupu Milana važi i Marko Đampaolo, za kojeg se šuška da je odlučio da napusti Sampdoriju, kako su u Italiji trenutno slobodne klupe "Rosonera", Juventusa i Rome i pokušaće da napravi iskorak u karijeri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 31.05.2019
17:51

#DiMarzio:

Milan nece donositi odluku o novom treneru sve dok Maldini ne odgovori na ponudu kluba o poslu tehnickog direktora. Ukoliko se to desi, onda ce se pratiti njegove instrukcije. Na listi su Simone Inzaghi i Marco Giampaolo.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 31.05.2019
17:19

Ja bih postavio Leonarda, ali, Leonarda Zardima:-D

avatar
BlueBoy84
Friday, 31.05.2019
17:01

Moze ali da uz inzagija krene i SMS