Milan danas otvara novo poglavlje!

Autor: Nikola Miloradović
subota 01.12.2018.
13:09
Izvor: Sportske.net

Veliki dan za "Rosonere".

Epa/Gernot Hensel
Epa/Gernot Hensel

Povezane vesti

Bivši izvršni direktor Arsenala Ivan Gazidis od danas obavlja tu funkciju u fudbalskom klubu Milan.

On je pre par meseci napustio svoju funkciju u Severnom Londonu, odazvao se na poziv Eliot fonda i ubuduće će pokušati da pomogne Milanu da se vrati na staze stare slave.

Zarađivaće četiri miliona evra godišnje, a za prvi cilj će imati da privede kraju pregovore sa Zlatanom Ibrahimovićem i Seskom Fabregasom.

Gazidis je tokom svog boravka u Arsenalu uspeo da duplira prihode kluba sa "Emirejtsa", pa se naravno u klubu sa "San Sira" nadaju da bi mogao da uradi isto.

On je već uveliko zasukao rukave, petog decembra će biti i formalno postavljen na novu poziciju, na sastanku vlasnika, ali je već u meču Lige Evrope protiv Didelanža sedeo pored predsednika Skaronija i direktora Leonarda i Maldinija.

Jedan od prvih zadataka će mu biti i obnavljanje saradnje sa kompanijom "Flaj Emirejts", a moraće i da predstavi novi biznis plan spotskom proizvođaču opreme "Puma".

Klub traži i sponzorstvo od fabrike automobile, kako im je pre dve godine istekla saradnja sa "Audijem".

Dakle, pune ruke posla za Gazidisa, navijači definitivno sa nestrpljenjem iščekuju konačne rezultate pregovora sa Ibrahimovićem i Fabregasom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 01.12.2018
17:34

БИ-ЕМ-ДАБЛЈУ стиже.

avatar
Forza RoSs0neri
Saturday, 01.12.2018
16:55

Duplirao je prihode tako sto je digao cene karata tako da su bile najskuplje u PL.Sto se transfera tice on ce se tu pitati jako malo,on je doveden da bude finansijski direktor a za transfere su glavni Leo i Maldini.Ja iskreno ne ocekujem nista posebno od njega,ako ove godine udjmo u LS,prihodi ce sami da skoce i onda se dobijaju bonusi od sponzora pa ce onda da kazu da je on tome doprineo.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 02.12.2018
08:21

Da iskreno ta LP vam ove godine nije daleko i to ne zato jer ste nesto dobri nego su Lazio Roma i Fiorentina puno losiji od ocekivanog Stetno s time

avatar
Forza RoSs0neri
Sunday, 02.12.2018
17:40

Pa realno sva tri tima koja su ispred nas na tabeli imaju bolje timo...Juve,Napoli su nedodirljivi.Inter obicno padne tamo negde oko nove godine ali mislim da su i oni bolji od Milana za nijansu.Roma,i Lazio i Milan ce da se otimaju za to 4 mesto...Za sad Roma malo kaska ali ako promene trenera moze svasta da bude,narocito sad kad je Milanu povredjeno manje vise 4-5 prvotimaca.

avatar
JC\'90
Saturday, 01.12.2018
16:18

I Venger na klupu Milana.

avatar
Ja opet Ja
Saturday, 01.12.2018
14:46

A sta ce im Fabregas breee!?