Milan Biševac i Crvena zvezda - Šta se zapravo desilo?

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 07.01.2016.
16:01
Izvor: Sportske.net

Srpski fudbaler Milan Biševac zadovoljan je prelaskom u Lacio, a istakao je da nije bio u pregovorima sa Crvenom zvezdom.

Twitter, SS Lazio
Twitter, SS Lazio

Povezane vesti

Biševac je u sredu potpisao ugovor sa rimskim klubom na godinu i po dana uz mogućnost produženja saradnje na još jednu sezonu.

Iako su ga mediji i fudbalska javnost u Srbiji često povezivali sa povratkom u Crvenu zvezdu, on je otkrio da nije bilo kontakta sa crveno-belima.

''Volim Zvezdu, to je moj klub, ali niko me iz kluba nije zvao, nije bilo pregovora, niti sam ja potencirao nešto u vezi s tim. To nije bilo ni realno. Ne bih voleo da se misli da sam ja odbio nešto, da su me pozvali ko zna šta bi bilo, jer je teško taj klub odbiti. Čuo sam, ne znam da li je istina, da su se oni raspitivali u kakvom sam ja stanju. To mi je malo bilo čudno, mislim da sam spreman i da sam dostigao neki nivo posle toliko godina u francuskoj ligi'', rekao je Biševac za B 92

On je takođe potvrdio da je presrećan zbog prelaska u Lacio, gde će se pridružiti trojica Srba - Dušanu Basti, Sergej Milinković Saviću i Filipu Đorđeviću.

''Dobio sam pre nekoliko meseci ponudu Liona, ali nisam hteo da produžim ugovor iz dosta razloga. Pre četiri nedelje pojavio se Lacio, pozvao me je Mateja Kežman i počala je priča. Presrećan sam. Igranje sa svojim sunarodnicima će mi olakšati adaptaciju, ali toliko Srba u Laciju predstavlja i teret jer oni koji su bili ranije su ostavili veliki trag. Nadam se da ćemo mi nastaviti dobru tradiciju", zaključio je Biševac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ЧУВАР КАДИЊАЧЕs
Thursday, 07.01.2016
18:51

Mislili su na zdravstveno stanje, a sigurno bi ih odbio cim pricas da to nije bilo realno, mani se tih floskula...