Miki ispisao istoriju Premijer lige

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 29.04.2018.
20:59
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Arsenala izveo je nešto što do ove sezone nikome nije pošlo za rukom.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Mančester Junajted je savladao Arsenal na "Old Trafordu" u susretu 36. kola Premijer lige, bilo je 2:1 za "Đavole", više o samom susretu OVDE.

Junajted je poveo preko Pogbe već u 12. minutu susreta, da bi Arsenal nakon šest minuta igre u drugom delu došao do izjednačenja, strelac je bio Henrik Mhitarijan.

Jermenin nije proslavio svoj gol iz poštovanja prema Mančesteru, čiji dres je nosio od leta 2016. do januara tekuće godine.

Mhitarijan je napustio "Old Traford" u sada već čuvenom trejdu Arsenala i "Đavola" sa početka godine, kada je put "Old Traforda" otišao Aleksis Sančez, dok je u suprotnom smeru otišao upravo Jermenin.

Kako je bivši fudbaler Šahtjora i Borusije Dortmund u prvom delu sezone nosio dres Junajteda, a pritom je i postigao gol za ekipu Žosea Murinja, on je današnjim golom za Arsenal na "Old Trafordu" postao prvi igrač u istoriji PL kojem je pošo za rukom da u jednoj sezoni postige gol i za i protiv Mančester junajteda.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Roj Kin 16
Sunday, 29.04.2018
21:13

Veliko poštovanje za gospodina, nije dugo igrao u Junajtedu, a imao je taj lijep gest. Sve najbolje Miki!

avatar
Spurs_997
Monday, 30.04.2018
01:38

Mnogo potcenjen igrac, vrlo vredan i nema zamerki. Nek mu je sa srecom!

avatar
Brainless
Monday, 30.04.2018
07:54

Ne verujem sta se desilo sa likom, dosao kao zvezda otisao kao kusur...na stranu sto ne volim murinja, ali lik je doktor u unakažavanju karijera