Mijatović "smoren" zbog Bejla, "El Klasiko" kafana kod "Poslednje šanse"!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 06.02.2019.
13:56
Izvor: Sportske.net

Večerašnji prvi meč kupa Kralja između Barselone i Reala bi mogao da pruži odgovor na neka pitanja. U Kataloniji glavno da li će Mesi biti spreman, sa druge strane, legendarni napadač oseća neku vrstu zebnje...

EPA/EFE/Angel Diaz
EPA/EFE/Angel Diaz

Povezane vesti

Barselona će čekati poslednji trenutak, katalonski mediji tvrde da su veće šanse da Mesi igra, ali to će biti poznato tek pred meč, on će zajedno sa Valverdeom odlučiti da li da rizikuje.

Možda bude na klupi, kao moguće oružje ako stvari krenu loše, Bask je na konferenciji za novinare rekao da neće rizikovati ni najmanje jer prvi meč na "Kamp Nou" ne odlučuje ništa.

Ali, Barsa zavisi od Mesija, tu zbora nema, mada Valverde ima još neke dileme, prva je desni bek, da li Semedo ili Serhi Roberto, ovaj prvi je brži, može da se nosi sa vihornim Vinisijusom.

Ako Mesi ne bude igrao, Suarez i Kutinjo će u napad, a Barsa će na 4-4-2, sa Rakitićem, Busketsom,  Vidalom ili Arturom, i Alenjnom u startnoj postavi.

Peđa Mijatović je imao šta da kaže o Realu.

"Ovo je sad ili nikad za Bejla ako bude igrao, svi u klubu i oko njega su nezadovoljni onim što pokazuje", rekao je Crnogorac.

On očekuje da će igrati Marselo jer je iskusniji od Reguljona, a da će Lukas Vaskez početi kao nominalno treći u napadu, iako će imati više zadataka u defanzivi gde će se juriti sa Albom. Dilema koju Solari ima je Kazemiro ili Ljorente, a braniće Kejlor Navas.

"Ne znam da li će igrati Mesi, ako ne bude spreman to je šansa za Real da napravi rezultat. Kod Reala zavisi od Ramosa, Modrića i Benzeme, ako oni funkcionišu onda i Realu dobro ide. Hrabro što smo u usponu forme, ali je ovo veliki test"
, dodaje Mijatović.

On smatra da je Barselona veoma kompaktna i uvek opasna.

"Neverovatna ofanziva, ok, mogu da vam ostave prostor za kontru, ali pričamo o timu koji je sposoban da postigne tri gola za pet minuta. Videćemo šta će se desiti, u svakom slučaju ljubomoran sam na one koji igraju tako velike mečeve"
, našalio se legendarni Peđa Mijatović.

"El Klasiko" počinje večeras u 21 čas, revanš polufinala je krajem februara na "Bernabeu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP-chechk
Wednesday, 06.02.2019
15:10

Meni ovo mirise na remi. Mesi ako bude igrao verovatnoce saklupe Solari ce verovatno krenuti stegnuto, Barsa takodje. Ne bi me zacudilo da bude i 0-0 ukoliko Mesi ne odigra ni minut.

avatar
GoHard
Wednesday, 06.02.2019
16:07

0-0 decenijama nije bilo u el klasiku, pre ce biti 10 0 za Barsu/Real nego 0-0, kakvo lupetanje.

avatar
RIP-chechk
Wednesday, 06.02.2019
22:21

To ne znaci da nije izvodljivo da bude 0-0. Moze da se desi.1-1 takodje moze biti, ne znam oodakle ti pravo tako da se izrazavas?