Mijatović o golu karijere: "Prestanite, nije bio...", ima i lepu poruku za Jovića!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 20.05.2020.
11:46
Izvor: Sportske.net

Peđa Mijatović se na svaku godišnjicu najvećeg uspeha karijere suočava sa istim pitanjem. Govorio i o Luki Joviću...

Povezane vesti

Peđa Mijatović je čovek "Septime" jednog od najznačajnijih trofeja u istoriji Reala. Ova Liga šampiona je značajna jer predstavlja kraj posta koji je trajao od 1966. i pobede nad Partizanom.

Real je čekao više od dve decenije, suočio se sa tada moćnim Juventusom koji je u finale na "Areni" u Amsterdamu ušao kao favorit.

Međutim, završilo je pobedom Reala, minut 66. gol koji će "Los Blankosi" pamtiti kroz istoriju, Mijatović je zaobišao Perucija i sproveo loptu u mrežu.

Njegov gol je bio jedini, označio nezapamćeno slavlje na ulicama Madrida i na Sibelesu, a Mijatović svake godine objašnjava isto, samo mu je izgleda dosadilo.

"Prestanite da me pitate da li je bio ofsajd. Nije, sudija ga nije svirao, Italijani se nisu bunili, a znate li kakvi su oni. Niko nije podigao ruku"
.

Snimak govori da je Mijatović u ofsajdu, ali on kaže:

"Ne vidi se Pesoto koji uklizava levo u začetku akcije nisam bio u ofsajdu kaže Crnogorac", koji je nakon toga postao kult u Real Madridu.

"Nisam dugo igrao za Real, a ipak sam legenda i taj gol je doprineo tome. Sećam se da sam mislio na sve moje u Jugoslaviji koji žive teško, na probleme koje imaju, to je bio gol za njih", dodaje Mijatović.

Baner live stream


On je pričao o sadašnjem trenutku Reala, rekao da je za klub idealno da napravi tim koji je spoj mladosti i iskusnih igrača i veruje da Ramosa i Modrića moraju da zadrže kako bi ostali igrači stasali.

Neizbežno je bilo pitanje za Jovića.

"Mlad je potrebno mu je vreme i porewbni su mu minuti. Mi govorimo o igraču koji treba da bude na terenu, da se adaptira, da ima više prilike da igra. Optimista sam, trudi se, učestvuje u igri kada dobije šansu", dodao je Mijatović koji smatra da Jović mora da igra češće, a nije bio baš neki veliki optimista na početku sezone jer veruje da je Real propustio priliku da se pojača na sredini...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Old sport 85’
Wednesday, 20.05.2020
11:52

Ofsajd kao kuca. U momentu suta na gol aktivacija iz ofsajd pozicije, ovo i malo dete moze da vidi. Kad bi ponistili sve ofsajde iz kojih je Real dosao do titula u Evropi, ne bi imao vise od 7-8 trofeja..budimo realni..