Mijatović iskren do koske, u Madridu čekaju spasioca!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 19.09.2019.
09:41
Izvor: Sportske.net

Predrag Mijatović kaže da sezona liči na prošlu, a njegov veliki prijatelj je sada blizu klupe...

EPA PHOTO/ANSA/CARLO FERRARO
EPA PHOTO/ANSA/CARLO FERRARO

Povezane vesti

U Madridu su u šoku posle poraza u Parizu, ništa nije funkcionisalo, pljušte kritike, a niko ne prihvata Zidanova objašnjenja.

Predrag Mijatović je i pre početka sezone upozoravao da će Madriđani imati problem.

"Nisam očekivao ovakvu partiju, verovao sam da će delovati bolje. Ali, PSŽ ih je nadigrao, i iskreno, meni deluje da će ovo biti sezona poput prošle",
otvoren je legendarni fudbaler.

Ne misli da je PSŽ prejak.

"Od prvog minuta Real nije bio u utakmici, i kada vi dopustite rivalu ovoliko stvari, svi protivnički igrači deluju fenomenalno. Ne mislim da je Zidan sposoban da nađe druge solucije i podigne tim"
, presuda je Mijatovića.

Mediji su nemilosrdni, kažu da je način poraza takav da nema opravdanja i da su navijači besni. Izuzem Bejla nije bilo igrača koji se trudio, teška optužba na račun Azara, "AS" piše da je šetao po terenu. Uz to Kurtoa je primio kiks gol, pa je jasno da se poslednji smeje Kejlor Navasa koji je zbog Belgijanca morao da napusti Madrid.

Još jedan od bivših direktora, Horhe Valdano kaže da Real nema dobar tim, da se vide već promašaji u prelaznom roku i da je potrebna sveža krv u veznom redu. Za to je sada kasno.

"Najgore tek dolazi"
, predviđa "Marka", a mediji optužuju Zidana da jedino ume da rastereti ekipu, ali ne i da ih stegne i povuče kada ne ide.

I zbog toga se ponovo senka Murinja nadvila nad Madrid, prošle sezone je bio blizu, ali su Pereza igrači, pre svih Ramos odvratili od toga.

Sada nemaju apsolutno nikakve argumente, ako se ovako nastavi. Ipak, kako se saznaje, i dalje je jedan deo direktora protiv Portugalca jer kreira tenziju gde god se pojavi.

Ali, Perez smatra da je tenzija potrebna, navijači su za promenu, a pisali smo već, poraz u "Madrilenju" bi mogao da praktično Zidana ostavi bez posla, jer i u par pobeda u prvenstvu, pogotovo protiv Levantea prošlog vikenda tim nije delovao dobro...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
pexotron
Thursday, 19.09.2019
18:50

Tako to ide kada prodas najboljeg.

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 19.09.2019
17:08

Nije problem trener, problem su igrači, koji više nisu za prvi tim Reala, tu pre svega mislim na Modrića, Ramosa, Benzemu,... A njihove zamene koje su dovedene nisu dobre ili nisu dovedene

avatar
tomi selbi
Thursday, 19.09.2019
15:11

jednostavno prezasicena ekipa...tu u prvom redu mislim na vezni red i tu se trebaju desiti najveće promene...naravno uz činjenicu da osim Azara (koji jos nije u formi) Real nema igrača koji top 5 u svetu, a to se njima nije dešavalo skoro...

avatar
Misosesic
Thursday, 19.09.2019
12:59

Zidan mora da mijenja formaciju pod hitno i da se igra veci presing na sredini terena i vise ofanzivno.Svaki put kad Real napada djeluje kao da napadaju sa igračem manje kao da ih je 10 na terenu a ne 11.Vezni red i bekovi moraju vise da učestvuju u napadima a Kazemiro i dva stopera da pokrivaju.Kros previše statičan i prošle i ove sezone Modrić je bio taj koji je vršio pritisak iz veznog reda a sada i njega nema pa djeluje kao da Real nema vezni red ne mogu da uspostave posjed na sredini terena.

avatar
Offside
Thursday, 19.09.2019
12:48

Draksler,Kavani,Nejmar i Mbape ne igraju a mi primimo 3 komada u sred Pariza...Bravo za Zidana,vrhunskog strucnjaka i stratega za sjajan prelazni rok!Veliki napredak u odnosu na proslu sezonu je vec vidljiv!Teraj ga iz kluba pre derbija sa Atletikom i dovedi Murinja ili Kontea jer ovo vise nema smisla...Sta se ceka?Da minus u prvenstvu bude 20?Da ispadne vec iz grupe LS?Sta?Bruka i sramota sta su radili celo leto a mi i dalje slusamo iste lazi kao i prosle godine i treba samo da klimamo glavom.Starteri nezainteresovani i matori,klupu nemamo,klanova 10,trener neznalica koja i dalje tera po svom i onda neko kaze cekajte,bice bolje a scenario isti kao prosle sezone...Menjajte dok je jos vreme,kada vise ne bude vremena dzabe je menjati!

avatar
Thursday, 19.09.2019
12:41

Slažem se sa svime napisanim i sa Mijatovićem. Sve je rečeno Real je stvarno loš i zaista ne vidim da će u nekoj bliskoj budućnosti doći neki spasilac i da će biti još nekoliko sušnih sezona.

avatar
Crveni Lucifer
Thursday, 19.09.2019
12:12

Nisu sutnuli u okvir golab raspad klub i oni sebe nazivaju najvecim a plastika ih ponizava gde stigne

avatar
Nemanjici
Thursday, 19.09.2019
11:26

U sa JM ce te se usreciti. Kupite autobus.

avatar
Wolverine
Thursday, 19.09.2019
11:13

Vrlo je do trenera kome je ekipa prezasićena uspjesima, pola ih povrijeđeno, Azar tek došao, jezgro ekipe preko 30. Sve Zidanova krivica.

avatar
Mitar YNWA
Thursday, 19.09.2019
11:07

Osisao ih Celsi, goreg golmana dugo nisam video kako ono uopste brani u Realu? On ima prosek dva gola po mecu sto je sramota za golmana koji se vodi kao top klasa. Azar se setka, navikao da u Celsiju svi rade za njega, tako svako moze da deluje kao vrhunski igrac, jos bio u uadnjij godini ugovora to nisu smeli da plate vise od 50 miliona, pokazatelj koliko su ocajni. Lik ce bito novi Kaka, propasce u Realu a i Real sa njim.

avatar
Mads87
Thursday, 19.09.2019
14:01

Azar nikada ne moze biti kaka jer kaki ne moze da cisti kopacke

avatar
NikkiCFC
Thursday, 19.09.2019
15:00

Ispada po tvom da je Azar razlog sto ce da budu losi? Imaju odlican igracki kadar.

avatar
Steffmajster
Thursday, 19.09.2019
10:09

najveca greska Pereza je sto je dozvolio VAR u Spaniji i Ligi Prvaka... ali dobro, niko ne moze zameriti realu ako ne osvoji LP u narednih 10, 20g, ipak su "osvojili" 4 u zadnjih nekoliko godina

avatar
Misosesic
Thursday, 19.09.2019
13:02

Kao sto vama niko ne zamjeri sto niste 5-6 godina osvojili a imate "Najvećeg ikada,Mađioničara,Vanzemaljca,Čarobnjaka itd.

avatar
Steffmajster
Friday, 20.09.2019
10:04

kako mislis niko ne zameri??? Pa prvi ko zameri su fanovi Barse, pa posle svi ostali... da sa najboljim igracem ikada desava ti se Roma, pa zatim Liverpul.... i jos uvek u funkciji glavni i odgovorni krivac za to Valverde... ali to nam je :(

avatar
Guti
Thursday, 19.09.2019
17:45

Daj ne pjevaj...a Barca je kao zahvalna na Varu? De molim te, sve ekipe su imel istu šansu, a Real je svoej izkoristio. Da je bio VAR u prošlosti, Barcelona bi imala samo dve lige prvaka...toliko o tome. A da ne spominjem Argentinu i božiju ruku. Kako go okreneš, Real je kralj ovog takmičenja. Jedna loša sezona i loš početak nove, a vi več slavite. Real kada je najlošiji se uvije vrati jači nego prije.