Mijat žestoko po Zidanu, očajna priprema utakmice!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 29.11.2020.
11:38
Izvor: Sportske.net

Real Madrid je ponovo na udaru.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Ekipa Zinedina Zidana igra očajno i ove sezone.

Iako su u prošloj osvojili titulu, mnogi veruju da je zapravo Barselona poklonila Realu pehar i da Madriđani nisu bili najbolji tim u Španiji, ali da su imali sreće.

To potvrđuju katastrofalni rezultati i igra ove jeseni. Real u prvenstvu ima pet pobeda, dva remija  već tri poraza, Atletiko je pobegao šest bodova i ima meč manje.

Jedan od kritičara igre Reala, a naročito Zinedina Zidana bio je i legendarni Predrag Mijatović.

"On mora da popravi igru svoje ekipe i da uvidi greške, ali najpre da odradi pripremu utakmice i analizu rivala. Ako je Lukas Vaskez bio jedan od najopasnijih protiv Intera, onda ne sme da ga vrati na desnog beka, a ima Militaa na klupi. Ne znam šta je sa tim momkom, niti igra kao desni bek niti kao štoper i onda Zidan vrati Lukasa, ispred Asensija, koji mu nije mnogo pomagao na toj desnoj strani, gde je Alaves najopasniji", rekao je Mijatović i nastavio:

"U pripremi ove utakmice, Zidan je morao da uvidi da Alaves ima opasno levo krilo i dvojicu napadača, i tu je bilo najviše problema. Alaves me je prijatno iznenadio, jer je došao odlučno, bez straha, sa entuzijazmom da napadne i pobedi"
, istakao je Mijatović.

Nakon poraza od Alavesa, Real ima dva teška gostovanja naredne nedelje, u utorak Šahtjoru i potom u subotu Sevilji.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Sunday, 29.11.2020
15:42

'Mnogi veruju da je zapravo Barselona poklonila Realu pehar..', za razliku od onih koji su gledali utakmice Reala i Barse i videli da je Real Lahozom, Manzanom, Fernandezom, Munuerom itd. pokrao sve (osim dve) utakmice od restarta do kraja sezone, I to im je bilo malo pa su istim sudijama pokrali Barsu u najmanje 3 utakmice od restarta. Sa takvom krađom Barsa nije imala nikakve šanse da osvoji titulu sve i da su bili daleko bolji nego što su bili.

avatar
MunzeKonza
Sunday, 29.11.2020
13:48

Vreme je da se zahvale Zidanu na svemu i da nadju novog trenera.